Home Σπορ Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΑ
Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΑ

Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΑ

0
0

Ποδαρικό με το δεξί έκαναν Άγιοι Ανάργυροι, Ήφαιστος και Καματερό με νίκες στις έδρες τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Εξίσου σημαντικό και το διπλό της Ανθούπολης στα Βριλήσσια.

 

 

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο ΑΟ Περιστερίου από το Χαλάνδρι.

Με ήττες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις του η νεοφώτιστη Αγία Ελεούσα και η Κηπούπολη!

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ 2-1

Σκούρα τα βρήκαν οι Άγιοι Ανάργυροι απέναντι στη νεοφώτιστη Αγία Ελεούσα, με τον Μανωλιά να σημειώνει δύο γκολ να κάνει την ανατροπή και να χαρίζει τη νίκη στους γηπεδούχους.

Ο Μπάκας μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στους φιλοξενούμενους με πλασέ (0-1).

Οι Άγιοι αφυπνίστηκαν αλλά ο Ξυδιάς διατήρησε την αγωνία τους στα ύψη με απόκρουση στο σουτ του Πιπίνη στο 60’. Η αλλαγή του Μανωλιά έφερε τα πάνω-κάτω για την ομάδα του Καλύκα. Στο 70’ με δικό του σουτ μετά από πάσα του Καραχάλιου ισοφάρισε σε 1-1. Στο 88’ και πάλι ο συνδυασμός των Καραχάλιου – Μανωλιά λειτούργησε με το διαγώνιο σουτ του δεύτερου να καταλήγει στα δίχτυα του Ξυδιά και να λυτρώνει την ομάδα του.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Παλιούρας (46’ Νυφαδόπουλος), Οικονόμου, Γενίδογαν (71’ Πλεξίδας), Πιπίνης, Κρητικός, Βυζανιάρης (61’ Μανωλιάς), Θεοδωράκης, Καραχάλιος (91’ Σταύρου), Κλωνάρης, Λάλα (46’ Κατσίβελας).

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Γκαρδιακός, Πουρίκη, Σέχου Γ., Φειδαίος, Καλουδιώτης, Τσαγκάρης, Μασμανίδης, Διαμαντίδης (61’ Δράμης), Γιαννόπουλος (87’ Κατσικανταής), Μπάκας (62’ Σέχου Σ.).

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ 1-0

Το εξαιρετικό σε εκτέλεση φάουλ του Κώστα Τσιργιώτη στο 18’ αρκούσε για να χαρίσει ένα πολύτιμο τρίποντο στο Καματερό απέναντι στη φιλότιμη Κηπούπολη για το τελικό 1-0.  Το ματς στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Πετανάι στο 47’, ο οποίος αποχώρησε με φορείο για τον χώρο των αποδυτηρίων όπου και περίμενε μια ολόκληρη ώρα σκεπασμένος με κουβέρτα να προσέλθει ασθενοφόρο. Κατόπιν μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με σπάσιμο στην κλείδα.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Στουραΐτης, Πιτέλης, Ανδριτσόπουλος (63’ Κοντής), Χαντζίτσε, Μπίμπιζας, Παππάς, Πετανάι (50’ λ.τ. Παναγιωτόπουλος), Τσιργιώτης (63’ Δουγιέκος), Βαρουξής (56΄ Πάππος), Ζούκας, Ζαχαρόπουλος (63’ Παπαϊωάννου).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος, Σούμπας, Φαρμάκης (65’ Βαφειάδης), Μαούρης (31’ λ.τ. Μπιτζάς), Βασιλάρης, Σιδέρης, Μωραίτης (46’ Κωνσταντινίδης), Μάκρας, Λαγός, Τζαβάρας.

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ – ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ 5-1

Με τον Βουλωμένο να βρίσκεται σε μεγάλη μέρα, ο Ηφαιστος Περιστερίου νίκησε τη Λυκόβρυση με το ευρύ 5-1. Ο άσος των γηπεδούχων πέτυχε τα τρία από τα πέντε γκολ της ομάδας του.

Άνοιξε το σκορ στο 30’ και έκανε το 2-0 πέντε λεπτά μετά. Στο 55’ ο Γονής πέτυχε το 3-0 και στο 65’ ο Βουλωμένος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Βυθούλκα στο 68’ για να έρθει στο 72’ ο Λιούκας για το τελικό 5-1.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Αλεξάκης): Αλευρής, Βλαχόπουλος, Καρδάμης, Ντάτσης, Τσετσάι, Χάιδας (75’ Στόινα), Καλκανάκος, Ζαφειράτος (85’ Αρέστης), Βουλωμένος, Γονής (80’ Μαστροκώστας), Λιούκας.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Ιωάννου): Κέμπας, Μιγκάκης (70’ Δανόπουλος), Γαλακτίδης (80’ Γιαννίκος), Βυθούλκας, Αναγνωστόπουλος, Καβαλάρης (70’ Αρμάντο), Γεωργόπουλος (45’ Καραγιάννης), Τασιούδης, Δουλγέρης (80’ Γρίμας), Σταματέλος, Πάγκας.

 

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 2-1

Σπουδαίο διπλό πήρε η Ανθούπολη που επικράτησε των Βριλησσίων με 2-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Κολοκκάθη άνοιξε στο σκορ με τον Κυριαζή. Οι παίκτες του Λυκερίδη αντέδρασαν και με τον Μακρή στο 30’ έφτασαν στην ισοφάριση. Στο 65’ ο Πάσσαρης έδωσε ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν δοκάρι. Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς τα Βριλήσσια μετά την αποβολή του Μπακέα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Λυκερίδης): Τζεβελέκης, Αραμπατζής, Γκιονάι, Τσούμας Μα, Τσιτοφώτος, Μπακέας, Ξένος (55’ Σαχινίδης), Τίγκας (75’ Λιόλιος), Τσόυμας Στ. (55’ Καγιώργης), Μακρής), Κατσιμήχας (85’ Δημητρέλος).

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Κολοκκάθης): Ασιμάι, Κακιώρης, Μανουσέλης, Πάσσρης, Ηλιόπουλος, Αντωνόπουλος, Ρεζτσοβ (84’ Καλέμης), Τουφεξίδης (84’ Φανός), Καλογέρης (77’ Μελέτης), Κυριαζής (51’ Ντούλας), Στρείδης Ν.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. – ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2-2

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Απόλλων Χαλανδρίου και ΑΟ Περιστερίου, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Εντυπωσιακός ο Απόλλωνας στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 με ισάριθμα γκολ του Μήτρου, στο 32΄με πλασέ και στο 39΄με κεφαλιά. Μάλιστα θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ στο 37’ αλλά ο νεαρός Χαραλάμπους σούταρε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το γρήγορο γκολ των φιλοξενουμένων με πέναλτι στο 49’ με τον Θεοδώρου τους ξαναέβαλε στο παιχνίδι. Στο 52’ ο Νένδος σημάδεψε το δοκάρι του Καλλιαμπάκου και στο 73΄ήρθε το 2-2 με δυνατό σουτ του Λειβαδά.

Στα τελευταία λεπτά ο Απόλλωνας πίεσε για το νικηφόρο γκολ, με τους Κούτσια (80’), Παγώνη (89’) και Αλεξανδράκη (92’) να μην καταφέρνουν να νικήσουν τον αντίπαλο τερματοφυλάκα.

 ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ.: Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Νούσης (62΄Παπαπθανάσης), Ψάλλας, Παστρικός, Αγκόλι, Κούτσιας (89’ Μότσιος), Λέλεκας (62’ Κανδεράκης), Χαραλάμπους (79΄Καλημέρης), Μήτρου (62’ Παγώνης), Αλεξανδράκης.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Λέτσι, Τρόκα, Μπούζας, Σετελλάρι, Κλωνάρης, Ρίζος (46′ Καρακωνσταντής), Καλάμης (65′ Λαναράς), Θεοδώρου (81′ Ζιάμπρας), Λειβαδάς, Νένδος.