Home Πετρούπολη ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΑΠΠΑΣ: ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ… ΔΙΑΚΟΠΗ!
ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΑΠΠΑΣ: ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ… ΔΙΑΚΟΠΗ!

ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΑΠΠΑΣ: ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ… ΔΙΑΚΟΠΗ!

0
0

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΑΠΠΑΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ
ΤΗ ΜΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ 
LIVE STREAMING ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ
ΤΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

 

Την αδυναμία τηλεοπτικής μετάδοσης (live streaming) της κρίσιμης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την κατάρτιση Τεχνικού Προγράμματος και Οικονομικού Προϋπολογισμού καταγγέλλει με δελτίο Τύπου η παράταξη Πετρούπολη Μαζί και ο επικεφαλής της Θοδωρής Λάππας.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης έκανε λόγο για διακοπή της άμεσης ενημέρωσης με υπαιτιότητα της διοίκησης που χειρίστηκε με προχειρότητα το όλο εγχείρημα.

 

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε χθες η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου συζητήθηκε η κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος και η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του δήμου, δηλ. των έργων, των εσόδων και εξόδων που θα καθορίσουν την πορεία του στην νέα χρονιά, αλλά καθώς είναι και η πρώτη της νέας δημοτικής αρχής θα βάλει τις βάσεις για ολόκληρη τη τετραετή θητεία της. Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στη συγκεκριμένη συνεδρίαση ΔΕΝ υπήρχε ζωντανή μετάδοση. Η θορυβώδης και πολυδιαφημισμένη υπηρεσία της νέας δημοτικής αρχής προσφορά ενημέρωσης προς τους δημότες, στην πρώτη ουσιαστικά κρίσιμη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν ασθενούσα και ανενεργή. Η σημερινή διοίκηση που κατηγορούσε την προηγούμενη για σκοταδισμό -και εν πολλοίς δεν είχε άδικο- από υπερασπιστές της προόδου και της διαφάνειας έφτασε σε λιγότερο από δύο μήνες να «κατεβάσει» μόνη της τον διακόπτη άμεσης ενημέρωσης! Γιατί άραγε… Για να καλύψει ίσως την έλλειψη ενός αναπτυξιακού σχεδίου για την πόλη, το οποίο σχέδιο δεν προκύπτει ούτε από το τεχνικό πρόγραμμα αλλά ούτε από τον «κατ’ ανάγκη προϋπολογισμό» όπως δήλωσε ο κ. Δήμαρχος. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. δικαιολόγησε την αδυναμία κάλυψης σε ασθένεια του υπεύθυνου τεχνικού για την αναμετάδοση (live streaming). Είναι ξεκάθαρη η προχειρότητα με την οποία διαχειρίστηκαν το ζήτημα αυτό. Όταν αναθέτεις μία υπηρεσία σε κάποια εταιρία, αυτή οφείλει να εγγυηθεί την συνέπεια και την συνέχεια και ως προς την παραγωγή και ως προς το αποτέλεσμα. Περισσότερο λόγοι επικοινωνιακοί ήταν αυτοί που οδήγησαν την διοίκηση σε βιαστικές και αχρείαστες κινήσεις για να αποδείξει ότι εμείς μπορούμε από την πρώτη ημέρα, εκεί που άλλοι αδυνατούσαν πολλά χρόνια. Δυστυχώς όμως η απειρία και η άρνηση συμβουλευτικής των συνεργατών του Δημάρχου τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Όλοι κρινόμαστε στις πράξεις και όχι στα λόγια. Συνεχίζουμε…