Home Πετρούπολη ΘΟΔ. ΛΑΠΠΑΣ: ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΙΩΤΕΣ [video]
ΘΟΔ. ΛΑΠΠΑΣ: ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΙΩΤΕΣ [video]

ΘΟΔ. ΛΑΠΠΑΣ: ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΙΩΤΕΣ [video]

0
0

Λάβρος στην τοποθέτηση του για την αύξηση των συνδρομών στις πολιτιστικές και αθλητικές συνδρομές ήταν ο Θοδωρής Λάππας, επικεφαλής της παράταξης «Πετρούπολη Μαζί» στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020.

 

 

 

Όπως επισήμανε χρέος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πετρούπολης είναι να ασκήσει κοινωνική πολιτική για τον κατοίκους και τους δημότες της και όχι για τους ετεροδημότες. Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για την απουσία των 17 συμβούλων που προκάλεσαν την αναβολή της προηγούμενης συνεδρίασης αποδίδοντας την σκοπιμότητα.

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΛΑΠΠΑ

Θα καταφύγω στην επίκληση της αυθεντίας. Ο Αντόνιο Γκράμσι στην αρχή του προηγούμενου αγώνα έλεγε ότι ο παλιός κόσμος πεθαίνει και ο καινούργιος πασχίζει να ρχεται. Τώρα ζούμε τη ζούμε την εποχή των τεράτων.

Δεν γίνεται να ομνύουμε στο όνομα της απλής αναλογικής και το αποτέλεσμα αυτής να το κάνουμε σκοπιμότητα για την όποια αντίληψη έχουμε στα πράγματα. Και θα αναφερθώ μόνο σ’ ένα. Ο κ. Σίμος είπε ότι πασχίζουμε για τη βελτίωση των όρων διαβίωσης του πετρουπολιώτικου λαού και όχι του λαού εκτός ορίων της Πετρούπολης. Άρα λοιπόν εσείς όλοι που θέλετε να δείξετε την εικόνα που νομίζετε ότι είναι σωστή. Δεν πήρατε ποτέ την εισήγηση για τον εξορθολογισμό των συνδρομών στον αθλητισμό στον πολιτισμό κλπ γιατί εκεί μέσα περιέχονται και ρυθμίσεις που δεν αφορούν το λαό της Πετρούπολης. Δεν έχουμε καμία δουλειά να ασκήσουμε κοινωνική πολιτική για όποιον δεν έχει πετρουπολιώτικη αρχή (δημότης, κάτοικος, λειτουργός). Να λοιπόν μία πτυχή που θα έπρεπε να συζητήσουμε. Δυστυχώς οι 17 απουσιάζοντες δεν επέτρεψαν να γίνει το Δημοτικό Συμβούλιο και μάλιστα το ζητωκραυγάζουν σήμερα. Θα πρέπει να επεξεργαστεί αυτό το ζήτημα και να μην προσφύγουμε πάλι σε ΣΜΕ για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των ετεροδημοτών στο Δημοτικό Ωδείο της Πετρούπολης. Να κρατήσουμε τα λεφτά και να επενδυθούν εκεί που θα  έχουν οφέλη μόνο οι κάτοικοι της Πετρούπολης.