Home Ίλιον ΙΛΙΟΝ: «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ», ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ… ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ!
ΙΛΙΟΝ: «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ»,  ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ… ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ!

ΙΛΙΟΝ: «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ», ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ… ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ!

0
0

Η «Λευκή Νύχτα» για έβδομη σερί χρονιά θα διεξαχθεί στο δήμο Ιλίου στις 29 Ιουνίου 2019 και η πόλη φοράει τα γιορτινά της.

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως ο Στέλιος Ρόκκος, Πασχάλης, Σοφία Αρβανίτη, Έφη Θώδη και άλλοι θα πλαισιώσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν σε 7 πλατείες, αθλητικούς χώρους και φυσικά το εμπορικό κέντρο της πόλης. Μαζί τους  ο DJ Βασίλης Τσιλογιάννης, το εξαμελές συγκρότημα Fabulous VI – «A Blast From The Past», ροκ συγκροτήματα από το Μουσικό Στέκι Ιλίου και χορευτικά πολιτιστικών και εθνικοτοπικών Συλλόγων, εγγυώνται να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη και να απογειώσουν το κέφι σε μία γιορτή που θα κρατήσει έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στη «Λευκή Νύχτα» συμμετέχουν, επίσης, ο Εμπορικός Σύλλογος Ιλίου, με προσφορές και εκπλήξεις για τους επισκέπτες, καθώς και ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος μίλησε για έναν πετυχημένο θεσμό που ξεκίνησε από το δήμο Ιλίου: «Όταν διοργανώσαμε το 2013 για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη «Λευκή Νύχτα», ήμασταν βέβαιοι ότι θα μετατρεπόταν σε έναν από τους πιο επιτυχημένους πολιτιστικούς θεσμούς και θα αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες πόλεις. Ο στόχος ήταν και παραμένει ίδιος: η αύξηση της επισκεψιμότητας στην πόλη, που θα τονώσει την τοπική αγορά και παράλληλα θα την καταστήσει γνωστή σε όλη την Αττική. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους συμβάλλουν σε αυτόν το στόχο και καθιστούν τη «Λευκή Νύχτα» στο Ίλιον μία από τις κορυφαίες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα».