Home Πετρούπολη ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΙΚΟΥ ΚΑΚΑΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΙΚΟΥ ΚΑΚΑΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΙΚΟΥ ΚΑΚΑΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

0
0

Κάλεσμα προς τους πολίτες της Πετρούπολης κάνει ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κακαβάς για την 59η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Πετρούπολης που θα διεξαχθεί στις 17-18 Οκτωβρίου.

 

 

Με επιστολή του καλεί παλιούς και νέους αιμοδότες να αφιερώσουν 5 λεπτά από τη ζωή τους για να χαρίσουν ελπίδα και ζωή σε όσους χρειάζονται αίμα και μάλιστα σε μία περίοδο που λόγω της πανδημίας οι ανάγκες είναι αυξημένες.

 

Αναλυτικά η επιστολή – κάλεσμα του κ. Κακαβά έχει ως εξής:

«Αγαπητοί συμπολίτες & συμπολίτισσες,

Θα χαρούμε πολύ να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας και να σας υποδεχθούμε όλους, παλιούς και νέους εθελοντές αιμοδότες, το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 στο Β΄ ΚΑΠΗ Πετρούπολης (Δωδεκανήσου & Κρήτης) και ώρα 9:15 έως 13:30.

Ιδιαίτερα φέτος, λόγω και της πανδημίας Covid-19, η ανάγκη για εθελοντική προσφορά αίματος είναι πολύ μεγαλύτερη, προκειμένου να καλυφθούν οι συμπολίτες μας που μεταγγίζονται τακτικά, αλλά και οι ασθενείς που χρειάζεται να χειρουργηθούν.

Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ αποτελεί μία αλτρουιστική πράξη ανεκτίμητης αξίας, που δίνει ελπίδα και πάνω απ’ όλα ποιότητας ζωής σε χιλιάδες ανθρώπους.

Εθελοντής αιμοδότης μπορεί να γίνει κάθε υγιής άνθρωπος.

Υποψήφιοι δέκτες είμαστε όλοι!

Το αίμα δεν παράγεται, ούτε αντικαθίσταται από φάρμακα. Το αίμα χαρίζεται!

Σας καλούμε λοιπόν για μία ακόμη φορά, να στηρίξετε την προσπάθεια της εθελοντικής αιμοδοσίας, με στόχο να αυξηθεί η προσφορά με τη συμμετοχή νέων εθελοντών αιμοδοτών, αφού καθημερινά η ζήτηση αυξάνεται.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας ευχόμαστε

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ!».