Home Πετρούπολη ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΘΟΔΩΡΗ ΛΑΠΠΑ ΚΑΤΑ ΣΙΜΟΥ & ΦΙΛΙΠΠΟΥ!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΘΟΔΩΡΗ ΛΑΠΠΑ ΚΑΤΑ ΣΙΜΟΥ & ΦΙΛΙΠΠΟΥ!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΘΟΔΩΡΗ ΛΑΠΠΑ ΚΑΤΑ ΣΙΜΟΥ & ΦΙΛΙΠΠΟΥ!

0
0

ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΤΕΓΓΕΛΕΙ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΛΑΠΠΑΣ

 

 

Την χρησιμοποίηση των δημοτικών μέσων επικοινωνίας για κομματικούς σκοπούς από πλευράς της δημοτικής αρχής καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης Θοδωρής Λάππας.

Η καταγγελία του υποψήφιου δημάρχου Πετρούπολης Θοδωρή Λάππα είναι το τρίτο επεισόδιο στην διαμάχη μεταξύ του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάση Φιλίππου και του πρώην δημάρχου Στέφανου Βλάχου.

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΘΟΔΩΡΗ ΛΑΠΠΑ

Καταγγέλλω ανοιχτά σε κάθε πολίτη της Πετρούπολης, τις άκρως και πέραν κάθε ηθικού δικαίου προσπάθειες του δημάρχου Βαγγέλη Σίμου και των στενών συνεργατών του, να κομματικοποιήσουν, να διχάσουν, να διασπάσουν και να ξεχωρίσουν επιλεκτικά τους πολίτες της Πετρούπολης. Με περίσσιο θράσος από τα μέσα ενημέρωσης των πολιτών της Πετρούπολης, από το επίσημο γραφείο του δημάρχου και της επικοινωνίας με τους πολίτες, κάνοντας χρήση των δημοσίων αγαθών επικοινωνίας και προβολής του δήμου μας εστάλη άκρως κομματικοποιημένη επιστολή με τον άσχετο τίτλο ΕΚΛΟΓΕΣ 2019. ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ με την υπογραφή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου! Θανάση Φιλίππου και τη σφραγίδα Γραφείο Δημάρχου. Δηλαδή, όλη η δημοτική ομάδα που έχει εκλεγεί για να υπηρετεί το λαό της Πετρούπολης, ασχολείται από τα επίσημα δίκτυα επικοινωνίας του Δήμου για να προβάλει την προεκλογική εκστρατεία του Δημάρχου και να κατηγορήσει τους άλλους υποψηφίους. Χρησιμοποιείται με ανυπόφορη συχνότητα η λέξη ΕΜΕΙΣ. Προβάλλονται τα “ανδραγαθήματα” του Δημάρχου και της διοίκησης σαν να μην υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από το ΕΜΕΙΣ. Η επιστολή στο σύνολο της είναι ένα παραλήρημα αποσυντονισμένου κομματάρχη παλαιάς κοπής που κανονικά θα έπρεπε να υπηρετεί με σεβασμό τους πολίτες μέσω του ιερού θεσμικού του ρόλου και όχι να ευλογεί τον κομματικό του προϊστάμενο με επιστολή επίδειξης υποταγής μέσω των δομών επικοινωνίας του δήμου. Με ποιο δικαίωμα ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του χρησιμοποιούν τα Δημοτικά μέσα ενημέρωσης για να προπαγανδίσουν τον εαυτό τους;

 

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Ο δήμαρχος ως υποψήφιος, όπως και όλοι οι υποψήφιοι, έχει το χρέος να εκθέτει τις θέσεις του μέσω ανεξάρτητων μηχανισμών εκτός Δήμου και όχι κάνοντας χρήση μέσων, τα οποία είναι Δημοτικά. Αυτή είναι η Ηθική που ευαγγελίζεται η επιστολή; Αυτές είναι οι αξίες του Δημάρχου; Κατασπατάληση των πόρων και των μέσων του Δήμου για προσωπικό όφελος; Σεβόμαστε και τιμούμε όλους τους Δημάρχους Πετρούπολης γιατί όλοι πρόσφεραν με το πάθος και το έργο τους αλλά δεν τους ξεχωρίζουμε σε “κομμουνιστές” και “τους άλλους”. Για εμένα όλοι οι Δήμαρχοι και όλοι οι πολίτες είναι άνθρωποι με κριτήριο τον Ανθρωπισμό και την Αλληλεγγύη και όχι την κομματική τους ταυτότητα. Η Πετρούπολη είναι μία πόλη Δημοκρατική με υπέροχους ανθρώπους και άριστους τοπικούς αυτοδιοικητικούς. Ο Δήμος μας δεν είναι περιουσία κανενός κόμματος. Οι άνθρωποι δεν διαχωρίζονται σε κομμουνιστές και μη όπως λανθασμένα πιστεύει ο κ. Σίμος ο οποίος είναι μεν νέος, οι αντιλήψεις του όμως αποδεικνύονται σκουριασμένες και αναχρονιστικές. Οι άνθρωποι σε μία πόλη ελεύθερη και προοδευτική είναι όλοι ίσοι και το βασικό μέλημα κάθε Δημάρχου θα πρέπει να είναι η επίλυση όλων των προβλημάτων των πολιτών και η πορεία της πόλης στο μέλλον με καινοτόμα σχέδια. Και όσο για το πενιχρό – φτωχό και ελλιπές έργο το οποίο μέσω των επιστολών σας παρουσιάζετε, αφήστε να το κρίνει ο λαός της Πετρούπολης σε λίγες μέρες. Το ΕΜΕΙΣ – ΕΜΕΙΣ – ΕΜΕΙΣ που χρησιμοποιείτε με τρανταχτή αλαζονεία, θα έπρεπε να είναι ΕΣΕΙΣ και να αναφέρεται στους πολίτες της Πετρούπολης που πρέπει να είναι το επίκεντρο της προσοχής μας αλλά δυστυχώς το μόνο που σας ενδιαφέρει όπως κυνικά ομολογείτε είναι το ΕΜΕΙΣ και το ΕΓΩ.

Με σεβασμό και ειλικρίνεια προς το λαό της Πετρούπολης.

Θοδωρής Λάππας Yπ. Δήμαρχος Πετρούπολης