Home Πετρούπολη ΣΤΟ ΚΕΝΟ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ DEBATE TOY ΛΑΠΠΑ!
ΣΤΟ ΚΕΝΟ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ DEBATE TOY ΛΑΠΠΑ!

ΣΤΟ ΚΕΝΟ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ DEBATE TOY ΛΑΠΠΑ!

0
0

ΜΟΛΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΑΖΙ»

 

Μόνο ο δήμαρχος Βαγγέλης Σίμος, ο Θανάσης Σκαλιστήρας με την «Πετρούπολη Ψηλά» και ο Μανώλης Μπουσούνης με τους «Ενεργούς Πολίτες», ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Θοδωρή Λάππα για τη διεξαγωγή debate.

Κατά συνέπεια η πρόταση έπεσε στο κενό. Καθώς οι υπόλοιποι πέντε συνδυασμοί δεν πήραν θέση, όπως μας ενημέρωσε με δελτίο Τύπου η παράταξη «Πετρούπολη Μαζί».

 

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της «Πετρούπολη Μαζί» αναφέρει:

«Το προηγούμενο διάστημα έγινε μια προσπάθεια από την παράταξη μας για έναν οργανωμένο δημόσιο διάλογο ανάμεσα στους υποψήφιους δημάρχους. Ο κυρίαρχος στόχος ήταν η άμεση ενημέρωση όλων των πολιτών αναφορικά με τις θέσεις, το πρόγραμμα και το σχέδιό μας ενόψει την επόμενης ημέρας, μέσα από μία πρωτόγνωρη και ανοιχτή διαδικασία για την πόλη. Η ανταπόκριση όμως δεν ήταν η αναμενόμενη και δεν κατέστη δυνατόν η ολοκλήρωση της διαδικασίας. Με εξαίρεση τον δήμαρχο Ευάγγελο Σίμο, τον επικεφαλής της παράταξης «Ενεργοί Πολίτες» Μανώλη Μπουσούνη και τον επικεφαλής της παράταξης «Πετρούπολη Ψηλά» Θανάση Σκαλιστήρα, ουδείς άλλος έκανε αποδεκτή την πρόταση για έναν ανοιχτό και γόνιμο διάλογο. Δυστυχώς ορισμένοι επιμένουν να κρύβονται στο παρελθόν και να μην αντιλαμβάνονται πως η νέα εποχή χρειάζεται την ευρύτερη δυνατή συνεννόηση. Η παράταξη «Πετρούπολη Μαζί» θα συνεχίσει με πίστη στις αρχές της αμεσότητας που παρέχει η τοπική αυτοδιοίκηση. Θα επιμείνει στην συγκεκριμένη πρότασή. Τις επόμενες ημέρες με συνεχείς και εξωστρεφείς δράσεις το πρόγραμμα μας θα φτάσει σε κάθε γωνιά της πόλης ώστε να ενημερωθούν όλοι οι πολίτες για τις θέσεις μας. Η Πετρούπολη αλλάζει, στις 26 Μαΐου συμμετέχουμε με τους  πολίτες, για την πόλη και τους ανθρώπους της. Το μέλλον για τη νέα γενιά της πόλης ξεκίνησε».