Home Σπορ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: ΒΑΘΜΟΣ ΧΡΥΣΑΦΙ, 2-2 ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑΙΑ
ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: ΒΑΘΜΟΣ ΧΡΥΣΑΦΙ, 2-2 ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: ΒΑΘΜΟΣ ΧΡΥΣΑΦΙ, 2-2 ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

0
0

ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΕΦΥΓΕ
Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

 

Σε ένα ματς γκραν γκινιόλ η Κηπούπολη κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 2-2 στην έδρα του Πανερυθραϊκού και να φύγιε με ένα πολύ σημαντικό βαθμό που θα τη βοηθήσει στον αγώνα για την παραμονή της ομάδας στην Α’ κατηγορία.

 

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με το γκολ του Τζαμαλή στο 23′, με τον Μπαμπαλούκα να ισοφαρίζει στο 43’.

Ο Πανερυθραϊκός ξεκίνησε δυνατά το δεύτερο ημίχρονο και είχε δύο δοκάρια σρτο 52’ με τον Νταλένγκα και στο 73΄ Μπαμαλούκα.

Στο 81′ ο Παπαναστασίου έκανε την ανατροπή πετυχαίνοντας το 2-1 για τον Πανερυθραϊκό. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκεμε αυτογκόλ του Σουμελίδη στο 90+5′.

Η Κηπούπολη με αυτόν τον βαθμό έφτασε τους 13 και βρίσκεται στην 8η θέση (3-4-3, 9-14 γκ.)ΑΝΤ

 

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Κατσάρας, Κουβαράς (62′ Καραπαναγιωτίδης), Μπαλλής ( 58′ Βαρκαρώτας) Μπαμπαλούκας, Αραμπατζης (74′ Αναγνώστης), Παπαναστσίου (90′ Αγουρίδας).

ΑΟ ΚΗΠΟΥΠΟΛΗΣ: Κορμπάκης, Πολυδωρόπουλος, Αγγελόπουλος (59′ Μωραϊτης), Λάππας, Ταμπάκης (86 Σαμούρης), Λάππας, Τζαμαλής, Λιαγκόζης, Ασκοτίρης, Λαγός, Κουφογιάννης (59′ Σταματής).