Home Πετρούπολη ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΝ ΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΝ ΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΝ ΩΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

0
0

ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΟΙ, ΠΙΘΑΝΟΝ ΡΟΜΑ, ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΕ ΚΕΝΕΣ ΤΑΞΕΙΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕς ΕΚΑΝΑΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΚΙΝΗΤΑ, ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΠΙΤΙΩΝ!

 

 

Θύμα κλοπής έπεσαν μαθητές του 5ου Γυμνασίου,  όταν την ώρα της γυμναστικής άγνωστοι εξωσχολικοί μπήκαν στις τάξεις και αφαίρεσαν κινητά, χρήματα αλλά και κλειδιά σπιτιών.

Συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης 26.11, άγνωστοι πήδηξαν τα κάγκελα και εισήλθαν στο χώρο του 5ου Γυμνασίου. Κατευθύνθηκαν στις τάξεις όπου εκείνη την ώρα οι μαθητές έκαναν γυμναστική και αφαίρεσαν 10 κινητά, χρήματα αλλά και κλειδιά σπιτιών από τις τσάντες των παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις τάξεις δεν υπήρχαν επιμελητές ενώ οι πόρτες δεν είχαν κλειδωθεί. Επίσης οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από μαθητές όταν μπήκαν στο προαύλιο, οι οποίοι ενημέρωσαν τον καθηγητή τους, αλλά αυτός δεν τις πήρε στα σοβαρά και δεν διέκοψε το μάθημα.

Ανάστατοι οι γονείς όταν το έμαθαν ενημέρωσαν το Δήμο, και του συμβάντος επιλήφθηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Κακαβάς που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μάλιστα γονείς συνδυάζουν την κλοπή με ένα περιστατικό που συνέβη το προηγούμενο Σάββατο 23.11 όταν σε εκδήλωση που είχε στο σχολείο, επιχείρησαν να εισχωρήσουν κάποιοι νεαροί ρομά. Όταν έγιναν αντιληπτοί απομακρύνθηκαν από τους γονείς. Οι νεαροί όμως απείλησαν φραστικά τους γονείς λέγοντας «Θα δείτε τι έχετε να πάθετε».

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας έδειξε ιδιαίτερα ανήσυχος από το συμβάν, λέγοντας χαρακτηριστικά δεν έφταναν οι βανδαλισμοί που έχουμε καθημερινά στα απομακρυσμένα σχολικά κτίρια έχουμε και επιδρομή το πρωί. Όπως ενημέρωσε τον ΜΑΧΗΤΗ αύριο θα έχει συνάντηση με τον διοικητή του Α.Τ. Πετρούπολης και με τη διευθύντρια του σχολείου ώστε να συζητήσουν ποια μέτρα προφύλαξης πρέπει να παρθούν ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά.