Home Δυτική αθήνα ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ, ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ Ο ΖΕΝΕΤΟΣ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ, ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ Ο ΖΕΝΕΤΟΣ

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗ, ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ Ο ΖΕΝΕΤΟΣ

0
0

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΕΝΩ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ. ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΙΡΜΠΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ

 

Με το απίστευτο ποσοστό του 74,18% και 46.793 ψήφους  σε σύυνολο 63084 εγκύρων ψηφοδελτίων ο Ανδρέας Παχατουρίδης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής  στους δήμους της Δυτικής Αθήνας.

 

Στην Αγία Βαρβάρα ο Λάμπρος Μίχος με ποσοστό 41,62% θα αντιμετωπίσει στο δεύτερο γύρο τον Γιώργο Καπλάνη που συγκέντρωσε το 21,29%.

Στο δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού ο Νίκος Σαράντης ήρθε στην πρώτη θέση με 30,36% και θα βρεθεί στο δεύτερο γύρο των εκλογών αντιμέτωπος με τον Γώργο-Σταύρο Τσίρμπα που συγκέντρωσε το 21,64%.

Στο Αιγάλεω μετά από μία πραγματικά αμφίρροπη μάχη ο Ιωάννης Γκίκας κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση με 26,04%, ενώ ο νυν δήμαρχος Δημήτριος Μπίρμπας ήταν δεύτερος με 25,99%. Να σημειωθεί ότι ο Λάμπρος Σκλαβούνος βρέθηκε στην τρίτη θέση με 24,71% και διαφορά μόλις 218 ψήφων από το δεύτερο.

Μία ανάσα από την εκλογή του ως δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή βρέθηκε ο Νίκος Ζενέτος στο δήμο Ιλίου. Ο νυν δήμαρχος συγκέντρωσε ποσοστό 49,54% και θα βρεθεί αντιμέτωπος στη δεύτερη Κυριακή με τον Αντώνη Κακούρη που συγκέντρωσε το 19,08%.

Στο δήμο Πετρούπολης ο Βαγγέλης Σίμος κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση συγκεντρώνοντας ποσοστό 23,69%, ενώ δεύτερος ήρθε ο πρώην δήμαρχος Στέφανος Βλάχος με ποσοστό 17,27%.

Τέλος στο δήμο Χαϊδαρίου ο Βαγγέλης Ντηνιακός πήρε μεγάλο προβάδισμα με 41,06% από το νυν δήμαρχο Μιχάλη Σελέκο που με ποσοστό 25,43% θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή στο δεύτερο γύρο των εκλογών.