Home Πετρούπολη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΜΟΣ!
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΜΟΣ!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΜΟΣ!

0
0

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΙΜΟ

 

Mε ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Πετρούπολης καλεί τους δημότες της πόλης να ψηφίσουν και στο δεύτερο γύρο των εκλογών τον Βαγγέλη Σίμο και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει να προχωρήσουν μπροστά «με Δήμαρχο νέο, αγωνιστή και δύναμη που αποτελείται από νέους καταξιωμένους αγωνιστές».

Απευθυνόμαστε σε όλους και όλες όσους μας στήριξαν αλλά και όσους έκαναν άλλες επιλογές στον πρώτο γύρο. Ήμασταν και θα είμαστε διοίκηση για όλο το λαό της Πετρούπολης.

Η δική μας ταυτότητα είναι η αγωνιστική μας δράση, η αλήθεια, η καθαρή στάση μας, η τιμιότητά μας όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς δεν συμμετέχουμε σε υπόγειες συνεννοήσεις και συνδιαλλαγές για καρέκλες και αξιώματα. Επιλέγουμε να μιλήσουμε με τον ίδιο το λαό της Πετρούπολης, που μας ανέδειξε καθαρά πρώτη δύναμη.

Γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα είναι πολλά. Η αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων και της περιφέρειας τα οξύνει ακόμα περισσότερο. Ζούμε όλοι τα αποτελέσματα της υποχρηματοδότησης, της υποστελέχωσης, του παγώματος των προσλήψεων. Για να κρατήσουμε την πόλη μας όρθια, καθαρή και όμορφη δίνουμε καθημερινό αγώνα με τους εργαζόμενους κόντρα στην πολιτική των μνημονίων και των ματωμένων πλεονασμάτων που θέλει να παραδώσει ολόκληρους τομείς σε ιδιωτικά συμφέροντα. Ο λαός μας να πληρώνει πανάκριβα για υποβαθμισμένες υπηρεσίες.

 

Δε θα τους κάνουµε τη χάρη!!

Σας καλούμε να συνεχίσουμε την αγωνιστική πορεία που έχουμε βαδίσει όλα αυτά τα χρόνια.Να είναι ξανά στο τιμόνι της διοίκησης η Λαϊκή Συσπείρωση, δήμαρχος αγωνιστής, ο Βαγγέλης Σίμος! Όλο αυτό το διάστημα ακούσαμε πολλά. Ψέματα, κάλπικες υποσχέσεις, κούφια λόγια. Δεν έλειψαν οι συκοφαντίες και η λάσπη. Πήραν την πρώτη απάντηση.

Θέλουμε δήμαρχο τον Βαγγέλη Σίμο που έχει καταργήσει στους παιδικούς σταθμούς τα τροφεία και όχι το κ. Βλάχο που τα επέβαλε στη θητεία του ως δήμαρχος.

Θέλουμε δήμαρχο τον Βαγγέλη Σίμο που παλεύει για προσλήψεις στην καθαριότητα, στο πράσινο και τις άλλες κοινωνικές υπηρεσίες στην πόλη μας και όχι τον κ. Βλάχο που ως δήμαρχος ήταν πρωταθλητής στην διάλυση των εργασιακών σχέσεων και των υπηρεσιών του δήμου. Να μην επιτρέψουμε αυτή η πορεία να αντιστραφεί!!

Συνεχίζουμε μαζί όπως κάναμε πάνω από 40 χρόνια και χτίσαμε μια πόλη στολίδι για τη Δυτική Αθήνα. Για να παραμείνει η Πετρούπολη η πόλη του λαού και της νεολαίας της, της άθλησης και του πολιτισμού. Για να μην παραδοθεί στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Η Πετρούπολη δεν είναι για πούλημα.

Συνεχίζουμε μαζί για να μην υλοποιηθεί ο σχεδιασμός που θέλει την πόλη μας να μετατραπεί σε σκουπιδότοπο όλης της Αττικής με τη χωματερή στο ανενεργό λατομείο Μουσαμά.

Στην Πετρούπολη έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να φτιάξουμε μια πόλη καλύτερη.
Απλώνουμε το χέρι σε κάθε τίμιο αγωνιστή, σε κάθε άνθρωπο καλής θέλησης να συμπορευτούμε σε μια μεγάλη απαιτητική μάχη για την πόλη μας. Έχουμε αποδείξει ότι παίρνουμε υπόψη κάθε δημιουργική πρόταση και κριτική παρατήρηση που προωθεί τα λαϊκά συμφέροντα. Είναι γνωστό από τις δεκάδες αγωνιστικές πρωτοβουλίες που πήραμε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και οι οποίες στη συντριπτική τους πλειοψηφία ψηφίστηκαν ομόφωνα.

Προχωράμε μπροστά με Δήμαρχο νέο, αγωνιστή και δύναμη που αποτελείται από νέους καταξιωμένους αγωνιστές.

– Θέλουμε δήμαρχο τον Βαγγέλη Σίμο που έφερε το δήμο στις πρώτες θέσεις πανελλαδικά με τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη και όχι δήμαρχο τον κ. Βλάχο που θέλει το δήμο να φορολογεί άγρια ακόμη και με τον ΕΝΦΙΑ.

– Θέλουμε δήμαρχο τον Βαγγέλη Σίμο που αναβάθμισε τις αθλητικές και πολιτιστικές υποδομές της πόλης μας για να απολαμβάνουν 5500 συμπολίτες μας, αριθμός ρεκόρ πανελλαδικά, και όχι δήμαρχο που θέλει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό να είναι πολυτέλεια για λίγους.

– Θέλουμε τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε τον αγώνα µας για την εξυπηρέτηση των πραγματικών λαϊκών αναγκών.

Να μην επιτρέψουμε αυτή η πορεία να αντιστραφεί!! Συνεχίζουμε μαζί όπως κάναμε πάνω από 40 χρόνια και χτίσαμε μια πόλη στολίδι για τη Δυτική Αθήνα. Για να παραμείνει η Πετρούπολη η πόλη του λαού και της νεολαίας της, της άθλησης και του πολιτισμού. Για να μην παραδοθεί στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Η Πετρούπολη δεν είναι για πούλημα. Συνεχίζουμε μαζί για να μην υλοποιηθεί ο σχεδιασμός που θέλει την πόλη μας να μετατραπεί σε σκουπιδότοπο όλης της Αττικής με τη χωματερή στο ανενεργό λατομείο Μουσαμά. Στην Πετρούπολη έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να φτιάξουμε μια πόλη καλύτερη. Απλώνουμε το χέρι σε κάθε τίμιο αγωνιστή, σε κάθε άνθρωπο καλής θέλησης να συμπορευτούμε σε μια μεγάλη απαιτητική μάχη για την πόλη μας. Έχουμε αποδείξει ότι παίρνουμε υπόψη κάθε δημιουργική πρόταση και κριτική παρατήρηση που προωθεί τα λαϊκά συμφέροντα. Είναι γνωστό από τις δεκάδες αγωνιστικές πρωτοβουλίες που πήραμε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και οι οποίες στη συντριπτική τους πλειοψηφία ψηφίστηκαν ομόφωνα. Προχωράμε μπροστά με Δήμαρχο νέο, αγωνιστή και δύναμη που αποτελείται από νέους καταξιωμένους αγωνιστές.