Home Σπορ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ: ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ: ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ: ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

0
0

Το ματς Κυπέλλου και η ήττα από τον Μικρασιατικό αποτελεί παρελθόν για τον Ήφαιστο, που ετοιμάζεται  για το τρίτο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στο Ηράκλειο.

 

 

Οι erasitexnes365 μίλησαν με τον προπονητή της ομάδας του Περιστερίου Λευτέρη Αλεξάκη, που δήλωσε ότι η ομάδα όχι μόνο θα μείνει ανεπηρέαστη από την ήττα στο Κύπελλο, αλλά ο ίδιος είναι χαρούμενος για την εμφάνιση των νεαρών παικτών.

«Στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Μικρασιατικό βάλαμε εννέα παιδιά στη βασική ενδεκάδα που δεν είχαν καθόλου χρόνο συμμετοχής. Εγώ κρατάω το πρώτο ημίχρονο στο οποίο παίξαμε μονότερμα τον αντίπαλο, μία ομάδα Α΄ κατηγορίας, και αυτό ήταν ο καθρέφτης των παιδιών και με χαροποίησε ιδιαίτερα ότι μπορούν να διεκδικήσουν μια θέση στη βασική ενδεκάδα της ομάδας. Για μας αυτά τα παιδιά είναι θησαυρός και θα κοιτάξουμε να τα αξιοποιήσουμε, κάτι που μέχρι σήμερα δεν γινόταν».

Για το ματς του πρωταθλήματος ο κ. Αλεξάκης επισήμανε πως σέβονται κάθε αντίπαλο, αλλά ως ομάδα δεν φοβάται τίποτα και παίζουν μόνο για τη νίκη.

«Είναι ένα ματς στη σειρά του πρωταθλήματος, τοι τρίτο κατά σειρά. Έχουμε κάνει ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα με δύο νίκες και μάλιστα η δεύτερη νίκη κόντρα στον Άτταλο, μία πάρα πολύ σημαντική νίκη. Ο στόχος ο δικός μου αλλά και των παιδιών που πλέον έχουν καταλάβει τις δυνατότητες του, είναι να μπαίνουν σε κάθε ματς και είτε παίζουμε εντός ή εκτός έδρας, ανεξαρτήτου αντιπάλου και πάντα με σεβασμό προς αυτόν να παίζουμε για τη νίκη και να μην φοβόμαστε τίποτα. Το ίδιο πράγμα θα κάνουμε και κόντρα στο Ηράκλειο. Βέβαια πάντα αυτό εξαρτάται και από τον αντίπαλο αν σου επιτρέψει αν πάρεις αυτό που θέλεις σαν ομάδα».

ΠΗΓΗ:ERASITEXNES365