Home Ίλιον ΙΛΙΟΝ: ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΑΓΙΔΕΥΘΗΚΕ ΣΕ ΣΧΑΡΑ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ
ΙΛΙΟΝ: ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΑΓΙΔΕΥΘΗΚΕ ΣΕ ΣΧΑΡΑ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

ΙΛΙΟΝ: ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΑΓΙΔΕΥΘΗΚΕ ΣΕ ΣΧΑΡΑ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ

0
0

Μαθητής Γυμνασίου στο Ίλιον παγιδεύτηκε σε σπασμένη σχάρα αγωγού ομβρίων υδάτων, και απεγκλωβίστηκε με την παρέμβαση της Πυροσβεστικής

 

 

Απίστευτο ατύχημα συνέβη το πρωί της Δευτέρας 10/5 σε μαθητή Γυμνασίου στο Ίλιον όπου το πόδι του σφηνώθηκε σε σχάρα αγωγού ομβρίων υδάτων και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για απεγκλωβιστεί.

 

Πιο συγκεκριμένα έξω από το 12ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου, ένας μαθητής της Β΄ Γυμνασίου μαζί με την αδελφή του μαθήτρια της Ε’ Δημοτικού επιχείρησαν να περάσουν στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Στο σημείο όπου κατέβηκε από το πεζοδρόμιο όμως υπήρχε μία σπασμένη σχάρα στον αγωγό ομβρίων υδάτων με αποτέλεσμα το πόδι του μαθητή να σφηνωθεί σε αυτή. Ο διευθυντής του σχολείου μαζί με άλλους διερχόμενους γονείς προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να απεγκλωβίσουν τον νεαρό μαθητή, οπότε και κλήθηκε η Πυροσβεστική.

Μετά την επέμβαση της Πυροσβεστικής που διήρκησε 52 ολόκληρα λεπτά καθώς η βαριάς κατασκευής σχάρα δεν ήταν εύκολο να διασταλεί ή και να κοπεί, ο μαθητής απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Παίδων Αγλαΐα Ξυριακού, όπου διαπιστώθηκαν θλαστικά τραύματα και εκδορές.