Home Πετρούπολη ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

0
0

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ 2019 ΕΛΑΒΕ ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ.


Οι μαθητές της Ε’ τάξης συμμετείχαν στο διαγωνισμό του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου μ’ ένα βίντεο και κέρδισαν τιμητική διάκριση.

Στο βίντεο πρωταγωνιστούσε ο αγαπημένος σε όλους Καραγκιόζης. Ο λαϊκός μας ήρωας με κείμενα προσαρμοσμένα μαθαίνει από τους γιούς του τι σημαίνει ασφαλές διαδίκτυο, μέσα από απολαυστικούς και χιουμοριστικούς διαλόγους!

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν περισσότερες από 350 σχολεία και την πρώτη θέση στα δημοτικά σχολεία κατέλαβε το Δημοτικό Τροπαίων. (video)

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης σε ανακοίνωση του αναφέρει:

“Ο Καραγκιόζης μαθαίνει για το ασφαλές διαδίκτυο”. Η συμμετοχή της Ε’ τάξης του 2ου Δημοτικού σχολείου Πετρούπολης στον διαγωνισμό του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς διαδικτύου 2019.

Αγαπητοί γονείς,

Εκπροσωπώντας όλους τους γονείς του σχολείου μας θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στα παιδιά της Ε’ τάξης αλλά και στην εκπαιδευτικό της Πληροφορικής Κα Παπαδοπούλου Αναστασία που κατάφεραν όλοι μαζί και διακρίθηκαν με την 2η θέση στον Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς διαδικτύου.

Η βράβευση θα γίνει σε ειδική τελετή την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 (παγκόσμια ημέρα ασφαλούς διαδικτύου) στο αμφιθέατρο ”Ζακλίν ντε Ρομιγί” του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στο Μαρούσι με την συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, εκπροσώπων της πολιτείας, της βιομηχανίας του διαδικτύου, της ακαδημαϊκής κοινότητας, εκπαιδευτικών και μαθητών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τα παιδιά μας, τους δασκάλους μας και για εμάς τους γονείς το σχολείο μας να έχει τέτοιου είδους επιτυχίες και να διακρίνεται πανελλαδικά, αναδεικνύοντας έτσι το ταλέντο των παιδιών μας, την εκφραστικότητά τους, τον συντονισμό μεταξύ τους, την δημιουργικότητά τους και γενικά οτιδήποτε ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΓΝΟ μπορεί να βγάλει ένα παιδί από την ψυχή του σε συνεργασία με τους δασκάλους του!

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πούμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά μας και στην δασκάλα που συνεργάστηκε μαζί τους.

Εμείς σαν σύλλογος γονέων και σαν γονείς, δηλώνουμε εκ των προτέρων και ανά πάσα στιγμή αρωγοί (από κάθε άποψη) στην προσπάθεια που κάνει το σχολείο μας (εκπαιδευτικοί – γονείς – μαθητές) να αναδειχθεί σε όλους τους τομείς»!

Μπορείτε να δείτε το video στο youtube