Home Πετρούπολη ΜΑΝΟΣ ΣΥΛΛΙΓΝΑΚΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ
ΜΑΝΟΣ ΣΥΛΛΙΓΝΑΚΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ

ΜΑΝΟΣ ΣΥΛΛΙΓΝΑΚΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ

0
0

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΜΑΝΟΣ ΣΥΛΛΙΓΝΑΚΗΣ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ.

 

Η κεντρική ομιλία του Μάνου Συλλιγνάκη, υποψηφίου δημάρχου με το συνδυασμό «Νέα Αρχή – Πετρούπολη» πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20 Μαΐου στην πλατεία Ηρώ.

Ο Μάνος Συλλιγνάκης υποστήριξε ότι η φιλοσοφία πάνω στην οποία κτίστηκε η παράταξη της οποίας ηγείται είναι η συνεργασία. Μία λέξη που αποτελεί «την υπέρβαση  όλων των παλιών διαχωριστικών γραμμών, των πολιτικών, των ηλικιακών, γιατί είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στη νέα γενιά, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να κάνουμε αυτή τη νέα αρχή, που θέλουμε για την πόλη μας» . Όπως υποστήριξε ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή Πετρούπολη» στόχος είναι η δημιουργία μιας εποχής ανάπτυξης, μίας εποχής δημιουργίας, με εργασία, με ευκαιρίες για τους νέους της πόλης, με διαφάνεια στα δημοτικά μας πράγματα, με την προστασία του δημοσίου χρήματος, μία εποχής άνθησης για τον πολιτισμό, ενίσχυσης των κοινωνικών υπηρεσιών και της αλληλεγγύης.

 

Τέλος υποστήριξε ότι το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέα Αρχή – Πετρούπολη» είναι «νέο και ανεξάρτητο, που απαρτίζεται από ανθρώπους ικανούς, από νέους και νέες ηλικιακά, από νέους και νέες σε επίπεδο ιδεών. Από ανθρώπους που δεν αποτέλεσαν ποτέ μέλη μιας άλλης δημοτικής αρχής, δεν υπήρξαν εκλεγμένοι. Από ανθρώπους που εντάχθηκαν στο συλλογικό αγώνα, χωρίς καμία ιδιοτέλεια, δίχως καθοδήγηση, δίχως σπρώξιμο και συναλλαγές. Εντάχθηκαν και αγωνίζονται για το κοινό καλό και μόνο για αυτό. Η ανεξαρτησία είναι φιλοσοφία είναι τρόπος ζωής και δεν θα μπορούσαμε και δεν αποδεχθήκαμε καμία από τις προτάσεις που μας έγιναν από τις κομματικές γραμμές που μας προσέγγισαν και δεν θέλαμε να συμπεριληφθούν σε αυτό τον αγώνα που κάνουμε».