Home Σπορ Μοιράστηκαν τους βαθμούς (0-0) Ιάσωνας και ΑΟ Ιλίου
Μοιράστηκαν τους βαθμούς (0-0) Ιάσωνας και ΑΟ Ιλίου

Μοιράστηκαν τους βαθμούς (0-0) Ιάσωνας και ΑΟ Ιλίου

0
0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Ιάσωνα και ΑΟ Ιλίου, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.

 

Έτσι, οι δύο ομάδες έχουν από δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και είχαν αρκετές καλές στιγμές. Ο ΑΟ Ιλίου να έχει τη μεγάλη ευκαιρία στο 36′ όταν το σουτ του Κάρο σταμάτησε στο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος η καταρρακτώδης βροχή δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να έχουν καλή απόδοση. Οι τυπικά φιλοξενούμενους είχαν και πάλι τη μεγάλη ευκαιρία στο 78′ όταν ο Σκυριώτης έσωσε την εστία του σε τετ-α-τετ του Χαραλάμπους. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας έγινε μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα.  Οι ποδοσφαιριστές, οι παράγοντες και οι φίλοι των δύο ομάδων παρέδωσαν μαθήματα ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

ΙΑΣΩΝΑΣ: Σκυριώτης, Ριζάς (46′ Μαγριπλής), Βασιλάκος Β., Βασιλάκος Η., Λάχας, Αθανασόπουλος Ε., Αδαμόπουλος (46′ Τσάτσα), Τσούτσουρας, Αθανασόπουλος Δ., Λουβερδής (64′ Δουγέκος), Καράμπελας.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Δρόσος, Σιαδήμας, Νάτσης, Δαούτης, Πλάκας, Μπεντάι, Καλογέρης, Κάρο (82′ Παπαδημητρίου), Χαραλάμπους. Λερούτσος (58′ Σκεύης), Σταματάκης (46′ Μεχμέτι).

ΠΗΓΗ: nfstudiosports.gr