Home Δυτική αθήνα Μπουρνάζι: Αντί για ποτά “σέρβιραν” κοκαΐνη
Μπουρνάζι: Αντί για ποτά “σέρβιραν” κοκαΐνη

Μπουρνάζι: Αντί για ποτά “σέρβιραν” κοκαΐνη

0
0

Κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης σε γνωστό κλαμπ στο Μπουρνάζι, αποκάλυψε η Ασφάλεια Αττικής και συγκεκριμένα το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής μεταξύ των θαμώνων.

Τις εντολές για την διακίνηση αλλά και ένα μέρος των χρημάτων από τις δόσεις κοκαΐνης, κατέληγαν στην φυλακή στα χέρια συγκεκριμένου “νονού” της νύχτας ο οποίος είχε τις “άκρες εκτός φυλακών να κανονίζει τις αγοραπωλησίες, μεγάλων ποσοτήτων κόκας ώστε να διακινούνται μέσα στο κλαμπ στο Μπουρνάζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Δίωξης παριστάνοντας τα ζευγαράκια που είχαν βγει να διασκεδάσουν, “χαρτογράφησαν” ολόκληρο το κλαμπ και διαπίστωσαν τόσο τις κινήσεις του πορτιέρη, όσο και μιας “μπαργούμαν”.

Έπειτα από συχνές επισκέψεις ένα ζευγάρι αστυνομικών κατάφερε να αποκτήσει την εμπιστοσύνη των εμπλεκομένων και να αγοράσει μάλιστα μικροποσότητα κοκαΐνης, διαπιστώνοντας πλέον πως στο διάσημο κλαμπ του Περιστερίου, πραγματοποιούνταν εκτεταμένη διακίνηση κοκαΐνης, ίσως μάλιστα εν αγνοία των ιδιοκτητών.

Μετά από επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών βρέθηκαν στην κατοχή δυο συγκεκριμένων εργαζομένων ποσότητες κοκαΐνης, όπως και στα χέρια θαμώνων που μόλις είχαν προμηθευτεί τις δόσεις της κόκας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ