Home Δυτική αθήνα ΔΩΡΕΑΝ E-SHOP ΣΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΩΡΕΑΝ E-SHOP ΣΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΔΩΡΕΑΝ E-SHOP ΣΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΑΛΕΩ

0
0

Στη δημιουργία δωρεάν e-shop και site για τους εμπόρους της πόλης προχωρούν ο δήμος Αιγάλεω και ο δήμος Αγίων Αναργύρων!

 

Στο πλαίσιο ενίσχυσης των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από το lockdown και την πανδημία οι δύο δήμοι αναλαμβάνουν δράση για την αναζωογόνηση της αγοράς μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μέσω των δήμων και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αθηνών έμποροί και επαγγελματίες των δύο δήμων θα μπορούν να αποκρττήσουν δωρεάν ιστοσελίδα και e-shop.

 

ΣΤ. ΤΣΙΡΜΠΑΣ: ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥ ΠΟΡΟΥ

“Μία νέα δράση ξεκινά τις επόμενες ημέρες σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, με στόχο την αναζωογόνηση της αγοράς μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σε μία ιδιαίτερη χρονικά στιγμή, που το εμπόριο βάλλεται λόγω της παρατεταμένης κρίσης καθώς και των επιπτώσεων της πανδημίας, δίνουμε μία ανάσα στους επαγγελματίες της πόλης μας, παρέχοντας τη δυνατότητα να αποκτήσουν ιστοσελίδα και eshop εντελώς δωρεάν μέσω του Δήμου.

Η εποχή της πληροφορία που διανύουμε, απαιτεί εγρήγορση από όλους τους φορείς για να μπορούμε να διευρύνουμε την πρόσβαση των τοπικών αγορών σε αυξημένο κοινό. Η αγορά της πόλης μας έχει πληγεί επί συνεχόμενα έτη και παρουσιάζει έντονα σημάδια κόπωσης. Αυτό είναι το πρώτο βήμα ενίσχυσης, μέσα από μία σειρά εργαλείων που ετοιμάζουμε, τα οποία θα βοηθήσουν την αποκατάσταση της εικόνας και της κινητικότητας της εμπορικής κίνησης, θέτοντας τις βάσεις για υγιή ανάπτυξη.

Βρισκόμαστε κάθε μέρα στο πλευρό όλων των δημοτών, ανεξάρτητα από πεποιθήσεις, κοινωνικές τάξεις,ή  επαγγ. ιδιότητες. Προσπαθούμε να αξιοποίησουμε κάθε διαθέσιμο πόρο προς την ανάπτυξη. Μόνο μέσα από συλλογικές δράσεις μπορούμε να πετύχουμε ένα αξιόλογο αποτέλεσμα για όλους τους κατοίκους αυτής της πόλης».

Οι ενδιαφερόμενοι από το δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού μπορούν να δουν περισσότερες πληροφορίες  στο www.agan.gov.gr/view.php?id=97.

 

Γ. ΓΚΙΚΑΣ: ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΟΜΕΝΑ

«Σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, υποστηρίζουμε τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της πόλης μας, με τη δωρεάν δημιουργία e-shop & website για να καλύψουν τις ανάγκες τους. Η ομαλή προσαρμογή των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα αποτελεί προτεραιότητα μας σήμερα.»

Όσες επιχειρήσεις του δήμου Αιγάλεω επιθυμούν να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη δράση, παρακαλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους ηλεκτρονικά στο email: egaleo@egaleo.gr

Πληροφορίες: Γραφείο Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας και Ρύθμισης Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων και Αντιπροέδρου Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

κ. Ηλία Μάνδρου : 2132044804 – 2132044821 – 2132044979 – 6983219502