Home Σπορ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΟ ΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λ.
ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΟ ΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λ.

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΟ ΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λ.

0
0

Ο ΑΟ ΙΛΙΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ 3-2 – Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΜΕ 4-0 – ΙΣΟΠΑΛΙΑ 2-2 Ο ΙΑΣΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ Χ.

 

Μεγάλο διπλό στα Πετράλωνα πήρε ο Ολυμπιακός Λ. με 4-0 και πλέον βρίσκεται στη 9η θέση με 14 βαθμούς (4-2-5, 12-7 γκ.). Ο Ιάσωνας έμεινε στο 2-2 με τον ουραγό Θρίαμβο και έχασε την ευκαιρία να βελτιώσει τη θέση του μένοντας στην 14η θέση με 8 βαθμούς (1-5-5, 10-23 γκ.). Τέλος σπουδαία νίκη στο ντέρμπι κορυφής με την Κοψαχείλα πέτυχε ο ΑΟ Ιλίου με 3-2 και παρέμεινε στην 1η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς (10-1-0, 26-8).

 

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. 0-4

Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση ειδικά στο 2ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός Λιοσίων επικράτησε εκτός έδρας με το εμφατικό 4-0 επί των Πετραλώνων. Έτσι οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 14 βαθμούς, ενώ τα Πετράλωνα έμειναν στους 6. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 35′ όταν με σουτ ο Λαμπρόπουλος έκανε το 0-1. Ο Γεωργακόπουλος στο 60′ έκανε το 0-2,  με τον Γκαβζίδη στο 68′ να κάνει το 0-3. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε με σουτ του Κωτούλια στο 83′.

 

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Καβακλής, Βλαβιανός (65′ Κουτλής), Μιχαηλίδης, Κουντούρης, Παρασκευόπουλος, Ζελενίτσας (70′ Γκελασβίλι), Φιλόπουλος, Μουρίκης, Δρόσος (75′ Καρακάσης), Ιωάννου (45′ Τσιακίρης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Λευκόπουλος, Παπαδόπουλος Ν. (65′ Πατέλης), Παναγιωτίδης (70′ Σιούτης), Γωγιός, Τσουκαλάς, Φραγκόπουλος, Μιχάλης (46′ Κωτούλιας), Παπαδόπουλος Κ., Λαμπρόπουλος, Γκαβζίδης (80′ Γεωργόπουλος), Γεωργακόπουλος.

 

 

ΙΑΣΩΝΑΣ – ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. 2-2

Σε ένα καταπληκτικό ματς στο οποίο οι δύο ομάδες πρόσφεραν ωραίο θέαμα και το οποίο είχε συναρπαστική εξέλιξη, Ιάσωνας και Θρίαμβος Χαϊδαρίου ήρθαν ισόπαλοι με 2-2. Οι γηπεδούχοι του Βαγγέλη Γιαννόπουλου αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ κατάφεραν να ισοφαρίσουν και με 8 βαθμούς είναι στην 13η θέση μαζί με τον Κένταυρο, ενώ ο Θρίαμβος με 5 βαθμούς είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μόλις στο 3′ ο Φούρλας έκανε το 0-1 για τον Θρίαμβο, με τον Σπυρίδη στο 51′ να ισοφαρίζει σε 1-1.  Στο 75′ ακυρώθηκε (μάλλον λανθασμένα ) γκολ του Μπάκα σαν οφσάιντ. Ο Χρήστου στο 79′ ξαναέβαλε μπροστά στο σκορ τον Θρίαμβο κάνοντας το 1-2, αλλά ο Ιάσωνας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Σπυρίδη στο 87′ ισοφάρισε σε 2-2.

Μετά τη λήξη του ματς είδε την κόκκινη κάρτα ο Αμαζάι των φιλοξενουμένων.

 

ΙΑΣΩΝΑΣ: Παλαιολόγος, Ριζάς, Κουμεντάκος, Τσαναχτσίδης, Λάχας, Λιάπης, Σπυρίδης, Μαλιώρας (36’ Μπάκας), Σέχου (55’ Κακαρατζάς), Μήτσος, Γλέζος.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μανώλικας, Χατζής (46’ Αμπαζάι), Λώλος, Παπασπυρόπουλος (71’ Μπακλαβάς), Τσάκος, Τζεβελέκος, Δράμης, Καρβούνης (60’ Ζαχαριάς), Χρήστου, Φούρλας, Μπάρδης (60’ Καγιανάς).

 

ΑΟ ΙΛΙΟΥ-ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ 3-2

Ο ΑΟ Ιλίου ήταν ο νικητής του ντέρμπι με την Κοψαχείλα επικρατώντας με 3-2, και σε συνδυασμό με τη γκέλα της Ελπίδας ξέφυγε με 6 βαθμούς. Έτσι η ομάδα του Γιώργου Τζώτζη παραμένει αήττητη και έφτασε τους 31 βαθμούς, ενώ η Κοψαχείλα έμεινε στους 24. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και την αντίπαλη εστία αρκετές φορές. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 18′ όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τσιλίκη, αλλά ο Γιουβρής που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Το σκορ άνοιξε στο 30′ όταν ο Ράπτης με εξαιρετικό συρτό σουτ έκανε το 1-0. Στο 36′ μετά από ομαδική επιθετική προσπάθεια ο Τζανετόπουλος σούταρε, ο Τεκίδης απέκρουσε αλλά ο Ράπτης που ακολουθούσε έκανε το 2-0. Στο 39′ μετά από κινηματογραφικό συνδυασμό ο Ευαγγέλου με δυνατό σουτ έκανε το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο 2ο. Στο 55′ ήρθε η μείωση του σκορ όταν ο Τσιλίκης από κοντά έκανε το 3-1. Ο σκόρερ βρισκόταν πάντως σε εμφανή θέση οφσάιντ, κάτι που δεν υποδείχθηκε. Στη συνέχεια η Κοψαχείλα πίεσε αλλά χωρίς να μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, αντίθετα οι γηπεδούχοι στις αντεπιθέσεις είχαν αρκετές ευκαιρίες να αυξήσουν το σκορ. Τελικά στο 90+2′ ο Τσιλίκης και πάλι μείωσε σε 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

 

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Σκυριανός, Μεχμέτι, Ευαγγέλου, Δαούτης, Πλάκας, Γαγάκας (47′ Γκρίφισιας), Ράπτης, Τζανετόπουλος ( 67′ Λιαρίκος), Παπαδημητρίου, Αγκαλίου (89′ Κίτσας), Νάτσης (79′ Κάσσος).

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ: Τεκίδης, Φόνσος, Κιρατζί, Κουρουβακάλης (54′ Γκιόλας), Τσίκος, Γιουβρής, Αγγελόπουλος. Σουλοβάρι (46′ Τζουμάκας), Γαλάνης (46′ Βε’ι’ζάι), Οντάτζης (73′ Κακιώρης), Τσιλίκης.