Home Σπορ ΝΙΚΗ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ, ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΤΟ 90+ Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ
ΝΙΚΗ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ, ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΤΟ 90+ Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ

ΝΙΚΗ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ, ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΤΟ 90+ Η ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ

0
0

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ, ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΑΟ ΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΗΤΤΑ ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Το Καματερό είδε το χρώμα της νίκης μετά από δύο αγωνιστικές επικρατώντας με 1-0 του Άγιαξ Ταύρου, ενώ η Κηπούπολη με διπλή ανατροπή ηττήθηκε με 2-3 στη Λυκόβρυση στα παιχνίδια του Σαββάτου.

Επίσης ο Ήφαιστος έμεινε στο μηδέν με τον Χολαργό. ΑΟ Ιλίου και Ελπίδα ήρθαν ισόπαλες με Γκυζιακό (1-1) και Ταταύλα (1-1) αντίστοιχα.

Η Ανθούπολη επικράτησε με 2-0 του Κεραυνού Γλυφ. , ενώ «μαρτυρική» ήττα αποδείχθηκε το 0-2 του Ηρακλή Περ. με τον Άγιο Θωμά.

Τέλος βαριές ήττες υπέστησαν Ιεράπολη, ΑΕ Περιστερίου και Αίμος με 0-6 από το Χαλάνδρι, 0-5 από Βύρωνα και 0-3 από Λαύρα αντίστοιχα.

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΝΙΚΗ-ΟΞΥΓΟΝΟ 1-0 ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε το Καματερό που επιβλήθηκε εντός έδρας με 1-0 του Άγιαξ Ταύρου και επέστρεψαν στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές.

Κατάθεση ψυχής από το «λαβωμένο» Καματερό επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους και δίκαια πήραν το τρίποντο.

Το γκολ ήρθε στο 70’ με σουτ του Πετανάι ύστερα από μεταβίβαση του Παναγιωτόπουλου.

Στο 78’ ο Χαιρετάκης λίγο έλειψε να κάνει το 2-0 αλλά το σουτ απόκρουσε εντυπωσιακά ο Ηρακλής.

Στο 34’ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρηθήκαν έντονα για ανατροπή του Χαιρετάκη από τον καβαλάρη, την οποία δεν… είδε ο διαιτητής.

Το Καματερό μετά από τη συγκεκριμένη νίκη έφτασε τους 17 βαθμούς (5-2-9, 15-24 γκ.) και βρίσκεται στη 12η θέση.

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Καλαμάρης, Κανακάρης, Μασμανίδης, Σέχου, Κατσικάνταης (64΄ Τσαγκάρης), Παππάς, Πετανάι (89΄ Γκάνιος), Τσιργιώτης, Διαμαντίδης (75΄ Λουβερδής), Παναγιωτόπουλος, Χαιρετάκης

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Ηρακλής, Στασινόπουλος (46΄ Μαρούσης), Καβαλάρης (46΄ Ντέλιου), Στρέφι, Γαλάνης (83΄ Γκούφας), Σιώτος, Ερμάλ, Πιέτρη, Κλείδης (59΄ Γασπαράκης), Θαναηλάκης, Γούλας.

 

 

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, 2-3 ΑΠΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ

Κάτι περισσότερο από άτυχη στάθηκε η Κηπούπολη, που ηττήθηκε με 2-3 από τη Λυκόβρυση με γκολ στις καθυστερήσεις.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι στο 81΄είχαν κάνει την ανατροπή καθώς το 0-1 το μετέτρεψαν σε 2-1.

Στο 42′ ο Σταματέλλος έκανε το 1-0 για τη Λυκόβρυση, με την Κηπούπολη να ισοφαρίζει στο 57′ σε 1-1με τον Σταυρόπουλο.

Στο 81′ ο Σταματής έδωσε το προβάδισμα (2-1) στους φιλοξενούμενους.  Στο 84′ ο Αναγνωστόπουλος έκανε το 2-2, με τον Μπουσάι στις καθυστερήσεις να πετυχαίνει το τελικό 3-2.

Η Κηπούπολη μετά από την ήττα αυτή παρέμεινε στους 14 βαθμούς (3-5-8, 12-28 γκ.) και βρίσκεται στη 13η θέση.

 

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ: Κέμπας, Μιγκάκης, Σουλιώτης, Βυθούλκας (85′ Μπουσάι), Αναγνωστόπουλος, Καβαλάρης, Μιλάνι (72′ Ραυτόπουλος), Τασιούδης, Παπαδόπουλος (52′ Πουρνάρας), Σταματέλλος, Χονδρός (46′ Γεωργόπουλος).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κουμής, Σαμούρης (46′ Λιαγκόζης), Ταμπάκης, Λάππας Ε., Σταυρόπουλος (79′ Σταματής), Λάππας Κ., Τζαμαλής, Κωνσταντινίδης (88′ Αγγελόπουλος), Ασκοτίρης, Λαγός, Λίτσας (79′ Πολυζωγόπουλος).

 

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ.: «ΤΣΙΜΠΗΣΕ» ΠΟΝΤΟ, 0-0 ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ

Από τη δύσκολη έδρα του Χολαργού έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας ο Ήφαιστος, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους σε νέα γκέλα μετά την ήττα από τον Χαραυγιακό.

Μέτριο θέαμα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, και τις δύο ομάδες να ζητούν από ένα πέναλτι.

Mε το βαθμό στο Χολαργό, ο Ήφαιστος συμπλήρωσε τους 29 βαθμούς (8-5-3, 17-6 γκ.) και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.

 

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Κυπραίος, Δαρδαμάνης, Ζαχαρόπουλος, Μιχελής, Μηλιώνης, Μπαλαχτσής, Ζώης, Τσίρος, Τριάντης (80’ Βασίλας), Κοκκινέλης, Γαλάτης (65’ Αμιράι).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ.: Στουραΐτης, Σφίχτης, Λεβέντης, Ντάτσης, Φειδαίος, Βελλιανίτης, Γόνης (81’ Τζωρτζακάκης), Ζαφειράτος, Φούρλας, Χάιδας (59’ Καλκανάκος), Χίος (46’ Νησαριώτης).

 

 

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: ΔΥΣΚΟΛΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, 1-1 ΜΕ ΓΚΥΖΙΑΚΟ

Δύσκολα έβαλε ο Γκυζιακός στον ΑΟ Ιλίου που στο τέλος έφυγε μερικώς ικανοποιημένος με το βαθμό της ισοπαλίας 1-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με σουτ του Δούλιογλου και μετά με κλειστή άμυνα άντεξαν στις επιθέσεις των φιλοξενούμενων. Η ισοφάριση ήρθε τελικά στο 65′ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Πλάκας και κέρδισε ο Νάτσης.

ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ: Θεοδωράκης, Τσάρδας, Φιτσάκης (78′ Κίτσος), Σπυροπάλη, Πάντζι, Κοντίδης, Οικονόμου, Κόκκαλης, Δούλιογλου (90+3′ Ψυχογιός), Μποσνιάκου, Καββαδίας (67′ Σιόρες).

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Σκυριανός, Κάσσος, Ευαγγέλου, Ζλατίδης, Πλάκας,, Γαγάκας, Ράπτης, Μεχμέτι, Παπαδημητρίου, Αγκαλίου, Νάτσης (84′ Κίτσας).

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ erasitexnes365.gr

 

EΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ.: ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΣΕ 1-1 ΜΕ ΤΑΤΑΥΛΑ

Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί την ανωτερότητα της η Ελπίδα Αγ. Αναργ. και έμεινε ισόπαλη 1-1 με τα μαχητικά Ταταύλα.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο έχασαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν και τα κατάφεραν στο 32′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λίτση. Στο 64′ όμως τα Ταταύλα έφερεαν το ματς στα ίσια με κεφαλιά του Ίσραελ.

Τα Ταταύλα αγωνίστηκαν τα τελευταία λεπτά με δέκα παίκτες, καθώς στο 82′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Χίου.

 

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓ.: Κυρίου, Στεργίου (52′ Λάμπος), Πανταζής, Παπαπαναγιώτου, Καλκάνης, Δούκας (72′ Κότσαλος), Παρασκευόπουλος, Αθανασόπουλος (85′ Λώλης), Μαρκουλής (72′ Ζαχαρόπουλος), Λίτσης, Καράμπελας.

ΤΑΤΑΥΛΑ: Ράμμος, Σφενδύλης (68′ Πάλι), Μαλλής, Γιαννόπουλος, Χίου, Χασιώτης, Λουμίδης Αν., Κιττές, Τριγωνάκης (88′ Νίνε), Καλογερόπουλος (52′ Ισραελ)(90′ λ.τ. Μητράκας), Κορνάρος.

 

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΡΕΣΤΖΟΒ, 2-0 ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ  ΓΛΥΦ.

Με δύο γκολ του Ρέστζοβ η Ανθούπολη επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 της Γλυφάδας. Ο επιθετικός των γηπεδούχων σκόραρε στο 18′ και 67′ (πέναλτι) χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, μετά από δύο αγωνιστικές. Η Ανθούπολη με τη νίκη της επί του Κεραυνού Γλυφ. συγκέντρωσε 30 βαθμούς (8-6-2, 28-17 γκ.), και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας.

 

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ : Μαρινόπουλος, Τομπουλίδης, Καλέμης (77′ Μελέτης), Φανός, Μπίμπιζας, Λέκκας, Ρεστζόβ, Ηλιόπουλος, Καλογερής (84′ Σωτηρόπουλος), Αντωνόπουλος (46′ Καρατσίκος), Στρείδης

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦ.: Παπαγγέλης, Ρεσούλι, Σιόζιος, Στελλίου (85′ Πατσιαλής), Ιωακειμίδης, Κολοκυθάς (74′ Χατζηαθανασίου), Σκεντάι, Μπάλλιος (58′ Λευθεριώτης), Μιραφιόρι, Παπαδόπουλος, Κούτρας.

 

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ, 0-6 ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Βαριά ήττα υπέστη η Ιεράπολη στην έδρα της από το Χαλάνδρι, που είχε στη σύνθεσή του έναν καταπληκτικό Αχιλλέα Κατσιούλη. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων άνοιξε το σκορ στο 7’. Το 0-2 έκανε ο Βαζέχα στο 12’ και ο Γαλανόπουλος στο 27’ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Χαλανδρίου διαμορφώνοντας το 0-3. Στο 51΄ο Κατσιούλης σημείωσε το 0-4 και δεύτερο προσωπικό του γκολ, ενώ στο 65΄ο Τζήμας σημείωσε το 5-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με χατ τρικ στο 78’ ο Κατσιούλης.

ΙΕΡΑΠΟΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ: Λαγκαδίτης, Σπάρος, Μανωλιάς (46’ Αρβανιτάκης), Γκίνης, Βέρρας (60’ Μπογδάνος), Δαβίλας, Μίσκα (46’ Κονσολένας), Πέττας, Τσαπούρης, Καλούδας (60’ Τόρι), Καρλ.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Διαμαντάρας, Μπέης (46’ Θ. Δημόπουλος), Λάμπρου, Καλογήρου, Ν. Δημόπουλος (46’ Τζήμας), Παπαμανώλης (70’ Κοντοές), Λουκάς, Γαλανόπουλος, Πατσιαβούρας (60’ Πολυτράμμης), Κατσιούλης, Βαζέχα.

 

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ, 0-5 ΑΠΟ ΒΥΡΩΝΑ

Καμία δυσκολία δε συνάντησε στη Χωράφα ο Βύρωνας που επικράτησε με 5-0 της ΑΕ Περιστερίου.

Η ΑΕ Περιστερίου κράτησε το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Βύρωνας στο δεύτερο μέρος ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του.

Στο 52’ ο Κολοκοτρώνης έκανε το 0-1. Στο 66’ ο Σπυρόπουλος πέτυχε το 0-2. Ο Μπότο  στο 71’ σημείωσε το 3-0 και ο Τσαβαλιάς το 4-0 στο 84’.) Ο Μπαλαφούτης στο 85’
ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Διαμαντής, Νάτσος (69’ Μαντζιώρος), Καβάγιας, Καραπαππάς, Παληγιώργος (60’ Θώμος), Σμυρνιώτης, Χασιώτης (75’ Κοσκινάς), Ηλιαδάκης, Μουρτζής, Μαντζιώρης (75’ Αντωνουσάκης), Παπαζωγονόπουλος.

ΒΥΡΩΝΑΣ: Κουβέλης, Ασωνίτης (75’ Κοντονάσιος), Καλατζής (57’ Καραμπάς), Κυρματζόγλου, Σάχου, Μπότος, Ιωακειμίδης (57’ Θεοδώρου), Μπαλαφούτης, Κολοκοτρώνης, Τσαβαλιάς, Σπυρόπουλος (69’ Φαρμάκης).

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ: ΗΤΤΑ ΜΕΤ’ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ, 0-2 ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ

Την ήττα με 0-2 γνώρισε στο Γουδί ο Ηρακλής Περιστερίου από τον Άγιο Θωμά μετά από ένα επεισοδιακό αγώνα. Στο 23′ ο Γκόφας άνοιξε το σκορ (1-0) για τον Άγιο Θωμά, ενώ στο 40’ οι δυο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες με τον διαιτητή να αποβάλει τον Ν. Μήτρο για σκληρό μαρκάρισμα αλλά και το Ζαρκαδούλα καθώς διαμαρτυρήθηκε έντονα. Στο 70′ ο Σίσκο με πέναλτι πέτυχε το τελικό 2-0.

Το ματς διακόπηκε πριν το τέλος του ημιχρόνου καθώς φίλαθλοι των γηπεδούχων πέταξαν μπουκάλι εντός γηπέδου που βρήκε ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Περιστερίου. Επεισόδια σημειώθηκαν επίσης με τη λήξη του αγώνα όπως αναφέρεται στο φύλο αγώνα. Οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν μπουκάλια γεμάτα με νερό στους παίκτες του Ηρακλή Περιστερίου,  ενώ στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων εκτοξεύθηκε κάποιου είδους αντικείμενο που έμοιαζε με βεγγαλικό το οποίο έσκασε στο συγκεκριμένο χώρο. Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική, με αποτέλεσμα οι παίκτες των φιλοξενούμενων να βγουν έξω… γυμνοί. Ο διαιτητής κάλεσε αστυνομική δύναμη για να συνοδεύσει την αποστολή του Ηρακλή.

 

ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: Φούνας, Θεοδώρου (84′ Μάκο), Πετράκος, Χαντζής, Σίσκος, Ζαρκαδούλας, Παντιώρας (46′ Τετώρος), Τσινιάς, Γκόφας (74′ Παναγόπουλος), Ρέτσκα, Τσιγκαρίδας (90′ Κάλφας).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ.: Παπαβασιλείου, Μπαλούτσος (46′ Δρουγουνάκης (72′ Ασφής)), Καρακωνσταντής, Αναγνώστου, Γιαννακοπουλος, Σιώλος (57 Τζαφερος), Σιώτης, Ζαίμι, Νίτας Μουράτη (60 Μήτρος Π.), Μήτρος Ν.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

«Στον σημερινό αγώνα με τον «ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ», η ομάδα μας και η αποστολή μας υπέστησαν «χουλιγκανικές» ενέργειες. Κατά την διάρκεια του αγώνα οι «φίλαθλοι» της γηπεδούχου ομάδας εκτόξευσαν μπουκάλια γεμάτα με νερό σε παίκτη μας που θα εκτελούσε το κόρνερ. Εκείνη την στιγμή ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα για περισσότερο από 5΄ λεπτά. Με την λήξη του αγώνα, πηγαίνοντας οι παίκτες μας προς τα αποδυτήρια, υπέστησαν δεύτερο και σφοδρότερο κύμα «επίθεσης» εμπλουτισμένο με ύβρεις, προπηλακισμούς, απειλές, φτυσίματα και ξανά ρίψη μπουκαλιών γεμάτα με νερό και καφέδες. Μπαίνοντας στα αποδυτήρια η ομάδα μας για να αλλάξει έριψαν από το παράθυρο των αποδυτηρίων «χημικές ουσίες» με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσουν οι παίκτες μας δύσπνοια, βήχα και τσούξιμο στα μάτια με συνέπεια να μην μπορούν να αλλάξουν και να βγουν όπως – όπως από τα αποδυτήρια λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας.

Επισημαίνουμε ότι και ο Παρατηρητής του αγώνα και οι διαιτητές έγιναν μάρτυρες όλων αυτών των επεισοδίων. Τέλος η αποστολή της ομάδας μας αποχώρησε από το γήπεδο με συνοδεία Αστυνομικών Δυνάμεων. Εκφράζουμε την βαθιά μας λύπη για αυτές του είδους «χουλιγκανικές» ενέργειες που δεν έχουν θέση στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο.

Καλούμε την Ε.Π.Σ.Α. να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του Αθλήματος!!!»

 

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ.: ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ, 0-3 ΑΠΟ ΛΑΥΡΑ!

Δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση ο Αίμος στην Αργυρούπολη, όπου ηττήθηκε με 0-3 από την τοπική Λαύρα.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 41′ ο Πολυμερόπουλος. Στο τελευταίο 10λπετο οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη με τον Ξενιτόπουλο στο 80′ να κάνει το 2-0 και με τον Πολυμερόπουλο με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ.: Γουλής, Διαμαντής, Μυτιληνός, Λικσκεντάι, Σκούρλας, Φατής (54′ Λύτρας), Ντονικιάν, Γούλας, Ξενιτόπουλος, Κουλουρίδης, Πολυμερόπουλος

ΑΙΜΟΣ: Ρίζος, Μπούτσης (27′ Δημητρίου), Ζούκας (46′ Κολοκούρας), Βγενής, Σαπρικής, Παυλάκος, Ντάλντι, Νεστουράι, Οικονόμου (56′ Ρούπας), Καλόγηρος, Καρδάσης (81′ Χατζηδάκης).