Home Σπορ Ξέφρενη πορεία ο Άρης, εκρηκτικός ο Αίμος!
Ξέφρενη πορεία ο Άρης, εκρηκτικός ο Αίμος!

Ξέφρενη πορεία ο Άρης, εκρηκτικός ο Αίμος!

0
0

Άρης Πετρ. και Αίμος πέτυχαν εντυπωσιακές νίκες την αγωνιστική που πέρασε με την ομάδα του Γκλεγκλέ να περνάει αλώβητη και από την Ηλιούπολη, ενώ η ομάδα του Χλωρού συνέτριψε με 6-1 την Άμιλλα. Στα υπόλοιπα αποτελέσματα είχαμε νίκη του Κεραυνού και της Κηπούπολης, ισοπαλία της Αναγέννησης και ήττα της Ειρήνης.

 

Άρης Πετρ.: Ακάθεκτος (3-0) και στην Ηλιούπολη

Με τον αέρα του πρωτοπόρου, ο Άρης Πετρούπολης πέρασε εύκολο απόγευμα στην Ηλιούπολη, όπου τη νίκησε με 3-0 και διατήρησε το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Άρης ήλεγχε απόλυτα το παιχνίδι από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Έχασε σωρεία ευκαιριών στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων απέδωσαν καρπούς. Στο 54’ ο Κυριαζής έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με άψογο πλασέ άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη. Έξι λεπτά μετά, ο Θανόπουλος με ωραίο κάθετο σουτ διπλασίασε τα τέρματα του Άρη και ο Γκουτσούλας στο 84’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης): Γελάρδος, Ζιαμπάρας, Δρυμωνίτης (78’ Σακελλαρίου), Τερλελής, Ρωμανός, Χουχουλής (70’ Μιχαηλίδης ), Οκσίσογλου, Κυρίτσης (76’ Κουμπούλης), Ορφανός, Πασουμίδης (76΄ Αράπι), Μυτιληνός.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές): Τζαφάι, Λάπα, Βασιλάκος, Μακρίδης (14’ λ.τρ. Σιδέρης), Γαλανόπουλος, Θανόπουλος (74’ Ζούκας), Τσάτσα, Παπαπαναγιώτου, Γκουτσούλας, Κατσής (46’ Ζήκος), Κυριαζής (67’ Ζουζούλης).

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ nfstudiosports.gr

 

Αίμος Πετρ.: Διέλυσε 6-1 την Άμιλλα Περ.

Πραγματική καταιγίδα ο Αίμος συνέτριψε με 6-1 την Άμιλλα και σημείωσε την πέμπτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Γιάννη χλωρού έπιασαν εντυπωσιακή εμφάνιση και μέσα σε 35′ πέτυχε πέντε γκολ και στην ουσία “κλείδωσε” τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Τζαβάρας στο 7′, στο 11′ σημείωσε ο Φίλιππος Ταλιούρας σημείωσε το 2-0. Το 3-0 πέτυχε ο Κατσάρης στο 25′. Στο 41΄με αυτογκόλ ο Κατσαρός ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μπίτζας σημείωσε το 5-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν φυσικό ο Αίμος έριξε τις στροφές με τον Φίλιππο Ταλιούρα να σημειώνει το έκτο γκολ του Αίμου. Το τελικό 6-1 σημείωσε στο 65′ ο Χρόνης.

ΑΙΜΟΣ ΠΕΤΡ.(Γ. ΧΛΩΡΟΣ): Μπόζιος, Ασφής (46′ Ταλούρας Δ.), Μπουσάι, Γιαννούλης, Ρούμπεν, Ταμπάκης (70′ Θώδας), Μπίτζας (48′ Ζούμπος), Ν. Ταλιούρας (48′ Μπαρμπούδης), Κατσαρής, Τζαβάρας, Φ. Ταλιούρας.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡ.(Κ. ΣΩΚΟΣ): Ιορδανίδης, Δήμου, Κατσαρός, Ασημακόπουλος, Καπετάνης (33’Χρόνης), Κούτρης, Κακαράκης (70′ Κοτζαμάνης), Κλαυδιανός, Χρυσαφίδης, Μπριστογιάννης (58′ Νικολάου), Βλάχος (50′ Λιάτσης)

 

Αναγέννηση Πετρ.: Έμεινε στο 1-1 με Γκυζιακό

Σε ένα αρκετά καλό ματς Αναγέννηση Πετρούπολης και Γκυζιακός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 και μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν στο 10′ με τον Κουμεντάκο, και τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος και να καταφέρνουν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 81′ με τον Κωνσταντόπουλο Σ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ματούδης, Χριστοδουλάκης (67′ Γκελμπέσης), Τσαγρής, Μαχαίρας, Παπαδημητράκης, Αλεξίου, Κουμεντάκος, Ορφανάκος ( 89′ Αρεφ), Δαγκλής, Αθανασόπουλος (90′ Λαμπρόπουλος), Ράπτης (38′ λ.τ. Τσέλιος).
ΓΚΥΖΙΑΚΟΣ: Καββαδίας, Κωνσταντόπουλος Κ., Κώτσης (46′ Βούλγαρης), Κοντίδης, Μουζάι, Κωνσταντόπουλος Σ., Σαλτογιάννης, Καραμάνος, Σπύρου (75′ Μαζνίκου), Μπουρλέσης (67′ Τρούλης), Στεφανόπουλος (46′ Στούμπος).

 

Κηπούπολη: Με ανατροπή 2-1 εκτός τον Κεραμεικό

Σε ένα ματς με συγκλονιστική εξέλιξη στο δεύτερο ημίχρονο η Κηπούπολη κατάφερε να ανατρέψει το σε βάρος της σκορ και να νικήσει με 2-1 εκτός τον Κεραμεικό. Η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου ανέβηκε έτσι στην τέταρτη θέση. Όλα τα λεφτά ήταν το δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 65′ με πέναλτι του Φάλαγγα. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και στο 72′ ο Ζήσης με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο ίδιος παίχτης στο 85′ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.Η Κηπούπολη ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Μωραΐτη στο 86′ με δεύτερη κίτρινη.

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ: Τεπελένα, Γιάνκολο, Τζουγανάτος (46′ Πετούα ), Κάτρης Μ., Μακρυπούλιας, Κάτρης Σ., Τζέτζια, Κολάνγκη, Τάφα (46′ Κουλούρης), Κυφωνίδης (71′ Ντέτσκα), Φάλαγγας.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Παπαχρηστόπουλος (61′ λ.τ. Αγγελόπουλος Γ.), Ντούλας, Πολυζωγόπουλος, Λάππας (42′ λ.τ. Αρβανιτάκης), Αναγνώστου, Βαφειάδης, Καλέμης (66′ Αγγελόπουλος Θ.), Ζήσης, Νάτσιος (89′ Καραγιάννης), Λαγός, Μωραΐτης.

 

Κεραυνός Πετρ.: Άνετα, 3-0 την Ειρήνη Πετρ.

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα ο Κεραυνός Πετρούπολης κατέβαλε την αντίσταση της συμπολίτισσας Ειρήνης με 3-0. Στο ντεμπούτο του Αντώνη Ζαφειριάδη στον πάγκο του συλλόγου, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν σαφώς πιο έμπειρη ομάδα και με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν για ένα ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη δεν κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν και μοιραία ηττήθηκαν. Στο 48’ και από δυνατό σουτ του Καταγή, ο Λιανός στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 60′ ο Κεραυνός διπλασίασε τα τέρματα του, όταν ο Δουλκέρογλου με σουτ στην κίνηση έγραψε το 2-0. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής με ωραία ατομική προσπάθεια και άψογο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παπαβασιλείου, Πανούσης (65’ Γκανέτσος), Αρβανιτάκης, Κυριάκος, Φανός Αλ., Κρομμύδας (84’ Παληγεώργος), Δουλκέρογλου (77’ Αποστολίδης), Γερολυμάτος, Χριστόπουλος (71’ Πασχάλης), Καταγής, Κοτσαμπάς.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Βατούγιος, Λυμπερόπουλος (77’ Μιχάλης), Φραγκούλης (46’ Τέλλης), Τζαμαλής, Τομαζινάκης, Δημοθεόδωρος (60’ Κίτσος), Χαλιμούρδας (56’ Μακροστεργίου), Λιανός, Αντωνόπουλος, Λούμης, Οικονομίδης.