Home Χωρίς κατηγορία ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

0
0

ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Με καθυστέρηση σχεδόν ενός έτους ξεκίνησαν τα έργα για τη συντήρηση των κλειστών γυμναστηρίων της Πετρούπολης.

Η αλήθεια είναι ότι πέραν των ανακατασκευών και συντηρήσεων των δαπέδων των κλειστών γυμναστηρίων θα γίνουν και περαιτέρω παρεμβάσεις στους χώρους του «Ν. Παξιμαδάς», αλλά και του δημοτικού κολυμβητηρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Πετρούπολης αναφέρει:

Ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες το έργο για την συντήρηση των κλειστών γυμναστηρίων της πόλης μας, το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής (προϋπολογισμός: 150.000,00 ευρώ).

 

Το παρόν χρονικό διάστημα βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες στον χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου “Ν. Παξιμαδάς”, για την ανακατασκευή της αίθουσας ΑΜΕΑ και τη δημιουργία ειδικού wc, για την διαμόρφωση νέου ιατρείου, την αντικατάσταση μέρους εξωτερικών κουφωμάτων με νέα θερμοδιακοπτόμενα, τον εξωτερικό χρωματισμό του κτιρίου και πολλές άλλες παρεμβάσεις.

 

Μετά την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών προγραμμάτων για τα παιδιά της πόλης μας “Αθλοπαιδιές” και “Παιδότοποι”, θα διεκπεραιωθούν περαιτέρω εργασίες για την ανακατασκευή και συντήρηση των δαπέδων των κλειστών γυμναστηρίων “Ν. Παξιμαδάς” και Αγίας Τριάδας, όπως επίσης και παρεμβάσεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, με σκοπό την ολοκληρωμένη ανανέωση των αθλητικών αυτών χώρων.

 

Ο Δήμος Πετρούπολης συνεχίζει να πραγματοποιεί ουσιαστικές εργασίες, για την ενίσχυση της ασφάλειας των αθλούμενων και ιδιαίτερα των παιδιών, αλλά και για την όσο το δυνατόν πιο ομαλή λειτουργία των αθλητικών χώρων, προς όφελος των πολιτών που τους χρησιμοποιούν.