Home Ελλάδα ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

0
0

Συγκέντρωση από αθλητές και προπονητές όλων των σπορ έξω από την ΓΓΑ, προγραμματίζεται την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου για το λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

 

 

Πορεία διαμαρτυρίας ετοιμάζουν οι αθλητές και οι προπονητές του ερασιτεχνικού αθλητισμού την Παρασκευή 5/2, στις 12  το μεσημέρι έξω από την ΓΓΑ σε μία προσπάθεια να ακουστεί η φωνή τους και ευαισθητοποιηθεί η πολιτεία ώστε να δώσει το πράσινο φως για την επανεκκίνηση.

 

Στο απροχώρητο έχει φτάσει η κατάσταση για πολλούς αθλητές και προπονητές στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα που βρίσκονται σε τρίμηνη απραγία, χρονικό διάστημα που ξεπερνά ακόμη και τη καλοκαιρινή ανάπαυλα.

Πέρα της απραγίας πολλοί αθλητές αλλά κυρίως προπονητές αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα αφού δεν έχουν άλλο εισόδημα και η κατάστασή τους περιγράφεται ως τραγική.

Τα τελευταία μηνύματα που έρχονται για την πορεία της πανδημίας πάντως κάθε άλλο παρά ευνοϊκά είναι για μία θετική εξέλιξη, αλλά όλοι όσοι ζουν από τον ερασιτεχνικό αθλητισμού δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν.