Home Σπορ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ, ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟ 1-1 ΜΕ ΔΙΑΝΑ ΗΛ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ, ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟ 1-1 ΜΕ ΔΙΑΝΑ ΗΛ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ, ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΟ 1-1 ΜΕ ΔΙΑΝΑ ΗΛ.

0
0

 Στο 1-1 κόλλησε ο Ολυμπιακός Λ. με τη Διάνα Ηλιούπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

 

 

Σε ένα γεμάτο ματς από φάσεις, δύναμη και ένταση οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς αλλά όχι και τις εντυπώσεις.

Οι γηπεδούχοι με δύο δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι μάλλον δικαιούνταν τη νίκη απέναντι στη Διάνα Ηλιούπολης, που μόλις στο πρώτο λεπτό έδειξε τα δόντια της όταν μετά από σέντρα του Μπακογιάννη, ο Κετσετζόγλου μέσα στην μικρή περιοχή δεν έπιασε γεμάτα τη κεφαλιά και η μπάλα έφυγε πάνω από τα δίχτυα .

Οι γηπεδούχοι γρήγορα αντέδρασαν και στο 5’ ο Γκαβζίδης κέρδισε πέναλτι από τον Χάλο. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος στέλνοντας  την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ. Ότι δεν πέτυχε από τα 11 βήματα τα πέτυχε από ημικύκλιο πέντε λεπτά αργότερα ο Γκαβζίδης, όπου με  δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα, πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι, και μετά στα δίχτυα του Bejko, ανοίγοντας το σκορ (1-0).

Στο 22’ ήρθε η αντίδραση από τους φιλοξενούμενους, που  ισοφάρισαν με πλασέ του Κετσετζόγλου, μετά από πάσα του Καζάκου (1-1).

Η Διάνα ήταν το φαβορί, αλλά ο Ολυμπιακός Λ. ήταν αυτός που πίεσε και στη συνέχεια με αποκορύφωμα το 28’ όταν το σουτ του Κοτούλια τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Bejko.

Οι ευκαιρίες των γηπεδούχων συνεχίστηκαν και στην επανάληψη με  τον Bejko στο 51’ να αποκρούει πλασέ του Λαναρόπουλου μετά από σέντρα του Γκαβζίδη.

Στο 77’ ο Τσουκαλάς από το ύψος του πέναλτι σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.

Στο 79’ ο Ολυμπιακός Λ. είχε και δεύτερο δοκάρι σε σουτ του Φραγκόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Λευκόπουλος, Λαναρόπουλος (58΄Τσάτσα), Φραγκόπουλος, Παπαδόπουλος Τσουκαλάς, Πατέλης (58’ Βασιλάκος), Μπιλικαΐδης, Γώγιος, Γεωργόπουλος (46’ Γεωργιάδης), Γκαβζίδης, Κοτούλιας (65’ Νταγιάντας).

ΔΙΑΝΑ ΗΛ.: Bejko, Ιωσηφέλης (46’ Πανίδης), Ποντικάκος (46’ Νικολί Ρ.) Νικολί Α., Γιαννουλάκης, Μπαρδάκης, Λεοντίου (73’ Δάρρας), Χάλος (78’ Καρράς), Κετσετζόγλου, Φάρος, Καζάκος.