Home Σπορ Ολυμπιακός Λ.: Με ανατροπή, 4-2 την Τερψιθέα
Ολυμπιακός Λ.: Με ανατροπή, 4-2 την Τερψιθέα

Ολυμπιακός Λ.: Με ανατροπή, 4-2 την Τερψιθέα

0
0

Λίγο έλειψε να υποπέσει σε γκέλα ολκής ο Ολυμπιακός Λιοσίων, αλλά στο φινάλε κατέβαλε την αντίσταση της Τερψιθέας επικρατώντας με σκορ 4-2.

Έπειτα από δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη, οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και πήραν το τρίποντο, το οποίο τους φέρνει στη 2η θέση της βαθμολογίας.Η ομάδα της Γλυφάδας έδειξε ικανή για ένα ακόμα αποτέλεσμα-βόμβα αλλά δεν τα κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Στο 10′ ο Γκαβζίδης έκανε το 1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά στο 35′ ο Δρακούλης ισοφάρισε με σουτ σε κενή εστία, μετά από τραγική έξοδο του Σαλαμόπουλου. Η ομάδα του Κώστα Βλάχου πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 54′ με ωραίο πλασέ του Σταθακόπουλο, όμως, στην συνέχεια κατέρρευσε. Στο 63′ με κεφαλιά και στο 68′ με συρτό σουτ στην κλινση ο Θανόπουλος πέτυχε την πλήρη ανατροπή, με τον Καραχάλιο στο 84’ με καρφωτή κεφαλιά να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ (Λάκης Σμυρνής): Σαλαμόπουλος, Παπαδόπουλος, Αργυρός, Κυριάκης (70′ Κοτούλιας), Τριανταφυλλίδης, Τεννές (46′ Θανόπουλος), Σπίνος (46′ Αθανασόπουλος), Καραμπίνης (60′ Δρακόπουλος), Καραχάλιος, Γκαβζίδης, Πατέλης.
ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Κώστας Βλάχος): Εξαρχάκος, Γιαννακόπουλος, Ριζάς (46′ Σκουμπουρδής), Κατσαμπάνης, Ντούβλης (78′ Γιοματάρης), Δρακούλης, Νίκου, Τσακλάνος, Χαραλάμπους, Ασημακούλας (51′ Μπονιάκος), Σταθακόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ nfstudiosports.gr