Home Σπορ Ο Αίμος “βλέπει” κορυφή, κόλλησε ο Άρης Πετρ.
Ο Αίμος “βλέπει” κορυφή, κόλλησε ο Άρης Πετρ.

Ο Αίμος “βλέπει” κορυφή, κόλλησε ο Άρης Πετρ.

0
0

Τη νίκη της αγωνιστικής πέτυχε ο Αίμος που εκμεταλλεύθηκε τις γκέλες των πρωτοπόρων. Ο Άρης Πετρ. σκόνταψε (0-0) στην Ερυθραία, με τον διαιτήτη να του βάζει την “τρικλοποδιά”.  Ήττες για Κεραυνό και Αναγέννηση.

Στο μηδέν «κράτησαν» τον Άρη Πετρ., Πανερυθραϊκός και Καλογερόπουλος

Στο 0-0 κόλλησαν Πανερυθραϊκός και Άρης Πετρ. μετά από ένα μέτριο σε θέαμα παιχνίδι, με τους γηπεδούχους όμως να διαμαρτύρονται για γκολ που δεν καταλόγισε ο διαιτητής Καλογερόπουλος.Οι δύο ομάδες έριξαν το βάρος στην άμυνα με στόχο να κρατήσουν ανέπαφες τις εστίες τους.
Τα δυνατά μαν του μαν, και οι κόντρες δεν βοήθησαν στο να παιχθεί ωραίο ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι πίεσαν όσο είχαν δυνάμεις, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με μεγάλες μπαλιές να βγουν στην αντεπίθεση και έχασαν περισσότερες ευκαιρίες να πετύχουν γκολ.
Στο 24΄ ο Άρης φωνάζει για γκολ το οποίο δεν καταλόγισε ο διαιτητής. Ο Σπανός εκτέλεσε κόρνερ, ο Θανόπουλος στο πρώτο δοκάρι έπιασε γυριστή κεφαλιά και ενώ η μπάλα φαίνεται να περνάει τη γραμμή ο Τσεβάς την απομάκρυνε με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.Στο 34’ σε κόντρα επίθεση που έβγαλε ο Άρης, ο Τσάτσα κινήθηκε στον ελεύθερο χώρο πάσαρε στον Ηλιάδη που από πλάγια θέση σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια άουτ. Στο 40’ ο Ηλιάδης βγήκε σε νέα αντεπίθεση μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Μπακοδήμος. Στο δεύτερο ημίχρονο η ποιότητα έπεσε περισσότερο με τους παίκτες των δύο ομάδων να κοιτάζουν να καταστρέψουν το παιχνίδι των αντιπάλων παρά να δημιουργήσουν. Πάντως οι φιλοξενούμενοι δικαιούνται να φωνάζουν για την ανεκτικότητα του διαιτητή Καλογερόπουλου στο σκληρό παιχνίδι των παικτών του ΠανερυθραϊκούΣτο 88΄ η τύχη γύρισε τη πλάτη στον Άρη όταν σε σουτ του Σπανού από πλάγια θέση η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του τέρματος της Ερυθραίας.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Παπαναστασίου, Γεωργακόπουλος, Πιπεράς (88΄ Γλυνός), Κατσάρας, Μπαμπαλουκάς, Αναγνώστης (84΄ Γκρίτζας), Αραμπαντζής (63΄ Αντιόλ), Αντωνιάδης, Τσεβάς

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. : Τσιαφάι, Βλάχος, Παναγιωτίδης, Βασιλάκος, Δημόπουλος, Μακρίδης, Κυριαζής (72΄ Κατσής), Σπανός, Ηλιάδης, Θανόπουλος (92΄ Παπαπαναγιώτου), Τσάτσα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο nfstudiosports.gr

 

Άλμα κορυφής ο Αίμος, 5-0 τη Νέα Σμύρνη

Μια νίκη με πολλαπλά οφέλη όμως πέτυχε ο Αίμος που επικράτησε με 5-0 της Νέας Σμύρνης.
Η ομάδα του Γιάννη Χλωρού εκμεταλλεύθηκε τις αποτυχίες των πρωτοπόρων (ήττα της Δάφνης και του Καματερού και  ισοπαλία της Κοψαχείλας) και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής την κορυφή.Το σκορ άνοιξε με πέναλτι ο Τζαβάρας στο 14’. Ο Μπίτζας στο 42’ σημείωσε το 2-0. Στο 57’ ο Πυλαρινός πέτυχε το 3-0. Ο Ταλιούρας στο 63’ σκόραρε κάνοντας το 4-0, ενώ το σκορ έκλεισε ο Μπίτζας στο 70.

ΑΙΜΟΣ (Γ. ΧΛΩΡΟΣ): Παρασκευόπουλος, Ασφής (46’ Μπαρμπούδης), Ταλιούρας Δ. (65’ Γιαννούλης Π.), Γιαννούλης Ν., Ρούμπεν, Ταλιούρας Ν. (46’ Ταμπάκης), Βλασόπουλος, Δαρδαμάνης, Πυλαρινός (65’ Νάτσιος), Τζαβάρας, Μπίτζας.

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ (ΣΠ. ΤΑΡΑΜΑΣ): Καψάλης, Αρβανιτάκης (25’ Αθανασίου), Μακρογκίκας, Στρακαντούνας, Μπαντίδος (65’ Σταματόπουλος), Πρινς, Ισουφάη (65’ Κολεσίδης), Λιάκος, Γκιόνι (67’ Μαργαριτόπουλος), Σούτερης, Κοτζαμάνης.

 

Γκέλα ο Κεραυνός 0-2 από τον Ερμή Ειρ.

Την ήττα με 0-2 γνώρισε ο Κεραυνός Πετρ. στην έδρα του από τον Ερμή Ειρήνης.Ο Κλείσιαρης ήταν αυτός που «πλήγωσε» την ομάδα του Ζαφειριάδη με δύο γκολ στο 31’ με πέναλτι και στο 75’. Ο Κεραυνός μετά από 19 αγώνες βρίσκεται στην 9η θέση με 22 βαθμούς (6-4-8, 32-32).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ. (Α. ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗΣ): Καβουρίνος, Σεργάκης (69’ Χριστόπουλος), Πανούσης, Γκανέτσος, Φανός, Κυριάκος, Κωτσιόπουλος (51’ Κουλουριώτης), Γερολυμάτος, Λάππας (82’ Ράπτης),  Κοτσαμπάς (77’ Κρομμύδας),  Λώλος.

ΕΡΜΗΣ ΕΙΡ. ΗΡ. (Γ. ΚΑΤΣΑΒΟΣ): Γονιδάκης, Δημητρίου, Λασπονίκος, Αθανασίου, Ακούρος, Κοσμίδης, Κατσαβάς (67’ Χαβατζάς), Κολονιώτης, Εσαμπαλίδης (84’ Παρασκευόπουλος), Κλείσιαρης (85’ Μύττης), Κουνέλης (78’ Βλυσσίδης).

– Η Αναγέννηση Πετρ. ηττήθηκε εντός έδρας από το ΠΑΣ Γαλάτσι με 2-0. Μετά από 22 αώνες βρίσκεται σ14η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς (5-4-13, 24-52).