Home Σπορ Ο ΑΔΑΜ ΤΣΙΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΠΕΤΡ.
Ο ΑΔΑΜ ΤΣΙΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΠΕΤΡ.

Ο ΑΔΑΜ ΤΣΙΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΠΕΤΡ.

0
0

Ο 27ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΔΑΜ ΤΣΙΑΝΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

 

Την απόκτηση του Αδάμ Τσιάνου, ανακοίνωσε ο Κεραυνός Πετρούπολης. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει περάσει από Ωρωπό (κατάκτηση κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ), Καλλιθέα (Β’ Εθνική), Ελπιδοφόρο, Προοδευτική (κατάκτηση κυπέλλου ΕΠΣ Πειραιά), Αγίους Αναργύρους και Ήφαιστο Περιστερίου.

Ο Τσιανός σε δηλώσεις του στον ΜΑΧΗΤΗ δηλώνει χαρούμενος για την επιστροφή του μετά από 13 χρόνια στον Κεραυνό: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην οικογένεια του Κεραυνού μετά από 13 χρόνια καθώς είχα αγωνιστεί στο εφηβικό τμήμα της ομάδας έχοντας τεράστιες επιτυχίες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ με αξιόλογους συμπαίκτες που έκαναν επαγγελματική καριέρα! Η επιλογή του Κεραυνού ήταν μονόδρομος γιατί πλέον λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορώ να ακολουθήσω ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών! Είμαι σίγουρος όμως ότι του χρόνου ο Κεραυνός θα βρίσκεται στη Β’ κατηγορία γιατί με μια πρώτη ματιά διαπίστωσα πως η ομάδα έχει αρκετή ποιότητα ώστε να πετύχει τους στόχους της!
Καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα! Τα υπόλοιπα σε δεύτερη μοίρα!!»

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ

«Ο Κεραυνός Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 27άχρονου μεσοεπιθετικού Αδάμ Τσιάνου, ο οποίος μάλιστα, αγωνίστηκε κόντρα στον Αττικό και πέτυχε γκολ στο ντεμπούτο του. θεωρούμε ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στη Β’ κατηγορία. Καλή επιτυχία Αδάμ!
Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Κεραυνού!»