Home Πετρούπολη Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1.060.000€ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ
Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1.060.000€ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1.060.000€ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ

0
0

Το ποσό του 1.060.000 ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Πετρούπολης ως αποζημίωση για τους σεισμοπαθείς του 2019.

 

 

Τη δήλωση έκανε ο ίδιος ο δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος στο Δημοτικό Συμβούλιο. Τη χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία για το Δήμο Πετρούπολης καθώς είναι ο μοναδικός που λαμβάνει όλο το ποσό που είχε αιτηθεί, το οποίο θα ανακουφίσει εν μέρει τους σεισμοπαθείς.

Μάλιστα έκανε λόγο για διελκυστίνδα μεταξύ του δήμου και του υπουργείου Εσωτερικών, καθώς υπήρχαν μεγάλες αντιρρήσεις από την πλευρά του υπουργείου όσον αφορά τις αιτιάσεις των σεισμόπληκτων.

Τέλος δήλωσε πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση για τις αποζημιώσεις και για τον τρόπο που θα διανεμηθούν αυτές.

Στο προσωπικό του λογαριασμό ο δήμαρχος Πετρούπολης, Στέφανος Βλάχος αναφέρει: “ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!!Σήμερα κατοχυρώθηκε στο Δήμο μας από το υπουργείο Εσωτερικών ολόκληρη η αποζημίωση που απαιτήσαμε για τους σεισμόπληκτους της Πετρούπολης και αφορά σχεδόν 400 οικογένειες . 1.060. 000€. Έτσι στέφεται με επιτυχία η προσπάθεια που κατεβλήθη όλο αυτό το διάστημα από την διοίκηση μας και τις υπηρεσίες του Δήμου που ιδιαίτερα ευχαριστώ. Έτσι διαψεύδονται όλοι αυτοί που εύχονταν να αποτύχουμε λες και η υπόθεση αφορούσε τον Δήμαρχο και όχι τους συμπολίτες μας. Πρέπει να γνωρίζουν επίσης οι συμπολίτες μας ότι η εξόφληση στους δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί μετά από ένα μήνα τουλάχιστον. Θα σταλούν ειδοποιήσεις”.