Home Δυτική αθήνα Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

0
0

Ο δήμος Χαϊδαρίου ξεκινάει συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας με αντικείμενο την στήριξη των επαγγελματιών της πόλης.

 

Οι δράσεις θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο της συνεργασίας Δήμου – ΕΕΑ αποφασίστηκαν σε συνάντηση του Αντιδημάρχου  Πολιτισμού, Παιδείας και Απασχόλησης κ. Μάνου Πετούση με τον Αντιπρόεδρο του ΕΕΑ κ. Νίκο Γρεντζέλο.

 

Οι δράσεις περιλαμβάνουν:

– Δημιουργία δωρεάν e-shop και site από το Ε.Ε.Α για τους επαγγελματίες του δήμου

– Δωρεάν παροχή wi-fi από το Ε.Ε.Α. για το κέντρο του Δήμου

– Δωρεάν κατάρτιση δεξιοτήτων για τους επαγγελματίες του Δήμου μας μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων. Προώθηση της ανάπτυξης των δεξιοτήτων και της προσαρμοστικότητας του ανθρώπινου δυναμικού.

– Παροχή Μελέτης για τη δημιουργία αναπτυξιακού σχεδίου για την περιοχή του Δήμου Χαϊδαρίου (City Branding) στα πρότυπα του προγράμματος AGORA Athens

–  Εκδηλώσεις επιχειρηματικότητας και ενημέρωσης των τοπικών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών για επίκαιρα θέματα όπως προγράμματα ΕΣΠΑ/ ΟΑΕΔ πτωχευτικό δίκαιο ρευστότητα σεμινάρια σύγχρονης εκπαίδευσης

– Συμβουλευτικές Υπηρεσίες  προς τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του Δήμου (φοροτεχνικοί – δικηγόροι –εργατολόγοι)

Για περισσότερες πληροφορίες, οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Χαϊδάρι μπορούν να επικοινωνούν με τον αντιδήμαρχο κ. Μάνο Πετούση στο τηλέφωνο 213 204 72 84 και 213 2047291.