Home Δυτική αθήνα Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!

0
0

Η ΑΜΚΕ «ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» ΖΗΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ


Μια μεγάλη μάχη θα δώσει ο μικρός Γιώργος από το Καματερό Αττικής, ο οποίος θα μεταβεί στη Βιέννη της Αυστρίας για να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από την υπόφυση και το οπτικό χίασμα.

Το παιδί θα πρέπει να μεταβεί στη Βιέννη στις 10 Νοεμβρίου 2019.

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Μικρός Πρίγκιπας» είναι αρωγός στην προσπάθεια της οικογένειας του μικρού Γιώργου και ζητά στήριξη από το κοινό. Όποιοι θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν τον μικρό Γιώργο, μπορούν να το κάνουν μέσω κατάθεσης στον «Μικρό Πρίγκιπα»:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 6115-145359 – 965

ΙΒΑΝ: GR8201711150006115145359965

Αιτιολογία κατάθεσης: ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Επίσης, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:00 πραγματοποιείται εκδήλωση-συναυλία στήριξης στο κλειστό γήπεδο του Καματερού. «Ας κρατήσουμε όλοι το χέρι του μικρού μας φίλου κι ας του δώσουμε την ευκαιρία για ένα καλύτερο αύριο. Θα είμαστε όλοι εκεί».

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΚΕ «ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ»

Ο “Μικρός Πρίγκιπας” είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση η οποία ιδρύθηκε το 2019 από γονείς παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας και μόνο μας μέλημα είναι η μετάβαση των μικρών αλλά και εφήβων φίλων μας σε νοσοκομεία του εξωτερικού ώστε να λάβουν χώρα τα δύσκολα και δαπανηρά χειρουργεία τους για την καταπολέμηση των εκάστοτε ασθενειών. Παράλληλα είμαστε δίπλα στις οικογένειες αυτές και αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ψυχολογική και κοινωνική φροντίδα των μικρών ηρώων που νοσούν.