Home Πετρούπολη Ο ΧΡ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ
Ο ΧΡ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

Ο ΧΡ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

0
0

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Ο ΧΡ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΑΖΙ» ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΒΛΑΧΟΥ

Ο Χρήστος Κυριάκος ορίστηκε ως Εντεταλμένος Σύμβουλος για την εποπτεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πετρούπολης από τον Δήμαρχο Πετρούπολης Στέφανο Βλάχο.

Η συγκεκριμένη κίνηση αυτόματα σημαίνει και τη διεύρυνση της διοίκησης. Μετά την παράταξη «Πετρούπολη Ψηλά» με επικεφαλής τον Θανάση Σκαλιστήρα και η παράταξη «Πετρούπολη Μαζί» με επικεφαλής τον Θοδωρή Λάππα συμμετέχει πλέον ενεργά στη διοίκηση του Δήμου.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανάρτηση πράξης στο Διαύγεια, ο Δήμαρχος Πετρούπολης αποφασίσει: Την ανάθεση στον Δημοτικό Σύμβουλο Χρήστο Κυριάκο, την εποπτεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πετρούπολης χωρίς αμοιβή από τις 24 Φεβρουαρίου 2020 μέχρι τη λήξη της δημοτικής περιόδου για την εποπτεία και την ευθύνη λειτουργίας του.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ  «ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΜΑΖΙ»

Με δελτίο Τύπου η παράταξη «Πετρούπολη Μαζί» χαιρετίζει την πρόταση του Δημάρχου και την κάνει αποδεκτή. Σημειώνει πως μέσα από την διοικητική εμπειρία και την αποτελεσματικότητα του δημοτικού συμβούλου της θα συμβάλει για ένα σύγχρονο Κολυμβητήριο προς την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Αναλυτικά αναφέρει: «Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών 2019, όπως έχουμε επανειλημμένα τονίσει, δεν είχε νικητές και ηττημένους. Ήταν μια αναμέτρηση με οριακό αποτέλεσμα που έφερε προ των ευθυνών την κάθε παράταξη και καθόρισε τις υπερβάσεις που πρέπει να γίνουν σε επίπεδο προγραμματικών συγκλίσεων. Η παράταξη μας “Πετρούπολη μαζί” από την ιδρυτική της διακήρυξη μέχρι και τις τελευταίες παρεμβάσεις της ανέδειξε τον χαρακτήρα της δημιουργικής αντιπολίτευσης, με συγκεκριμένο πρόγραμμα αρχών και ένα πολιτικό πλαίσιο με προοδευτικά χαρακτηριστικά. Ο εκσυγχρονισμός των δομών της πόλης είναι βασικό προαπαιτούμενο για την αναβάθμιση των υπηρεσιών στους πολίτες. Στο πλαίσιο αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η πρόταση του Δημάρχου για να συμβάλλουμε στην προσπάθεια της εύρυθμης και αποτελεσματική λειτουργίας του κολυμβητηρίου της πόλης. Αποδεχόμαστε την πρόταση στο να αθροίσουμε και τις δικές μας δυνάμεις σ’ ένα νευραλγικό κομμάτι που εξυπηρετεί καθημερινά τους πολίτες και μέσα από την διοικητική εμπειρία και την αποτελεσματικότητα του δημοτικού συμβούλου της παράταξης κ. Χρήστου Κυριάκου θα είμαστε παρόντες σε όλες τις αλλαγές και παρεμβάσεις που χρειάζονται για ένα σύγχρονο Κολυμβητήριο που να εναρμονίζεται στις απαιτήσεις των καιρών».