Home Σπορ Πέρασε ο Άρης 3-1 στην Αργυρούπολη [video]
Πέρασε ο Άρης 3-1 στην Αργυρούπολη [video]

Πέρασε ο Άρης 3-1 στην Αργυρούπολη [video]

0
0

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε ο Άρης Πετρούπολης μέσα στη Αργυρούπολη. Η ομάδα του Αλέξη Γκλεγκλέ επικράτησε άνετα με 3-1 του τοπικού ΓΣ, ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατέκτησε το πρώτο διπλό της σεζόν, που την φέρνουν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Χαραυγιακό.

Στο 33′ ήρθε το 0-1 από εκτέλεση κόρνερ του Θανόπουλου, ο Κατσής τσίμπησε τη μπάλα και ο προωθημένος Παπαπαναγιώτου με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο ΓΣ έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές στο 51’ λόγω αποβολής του Σφακιανάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 63’ και σε αντεπίθεση του Άρη, ο Γκουτσούλας έδωσε στα αριστερά στον Θανόπουλο, ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή και με ένα ωραίο δεξί δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την χαλάρωση των Πετρουπολιωτών και μείωσαν σε 1-2 (73’) με κεφαλιά του Γιαννίκου, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λεβέντη. Στην συνέχεια πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά στο 80’ έμειναν με 9 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κοκκινέλη. Στις καθυστερήσεις και όντας όλος ο ΓΣ μπροστά σε μία απέλπιδα προσπάθεια για να ισοφαρίσει, ο Άρης πέτυχε ένα ακόμα γκολ σε αντεπίθεση. Ο Θανόπουλος έφυγε μόνος του από τη μεσαία γραμμή, έσπασε τη μπάλα στα αριστερά στον Ζούκα και αυτός με ωραίο συρτό αριστερό διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας, Αδαμίδης (46΄ Κακούτης ), Παπαντωνάκης Ν. (65΄ Λεβέντης ), Παπαντωνάκης Εμ. Γιαννίκος, Σφακιανάκης, Βασιλάκης, Γκρεβτσίδης, Αγγελόπουλος (46΄ Γοργάκης ), Κοκκινέλης, Κοτρότσος (59΄ Δρακοντίδης)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκλές): Τζαφάι, Λάπα, Βασιλάκος, Παπαπαναγιώτου, Ζήκος, Παούρης, Κατσής (56΄ Κυριαζής ), Γκουτζούλας, Σιδέρης (77΄ Ζούκας ), Θανόπουλος (89΄ Ζουζουλής ), Τσάτσα (85΄ Γαλανόπουλος).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ nfstudiosports.gr