Home Πετρούπολη ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΛΑΧΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΣΝΑ
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΛΑΧΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΣΝΑ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΛΑΧΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΣΝΑ

0
0

Παρέμβαση στην ΠΕΔΑ έκανε ο δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος, σχετικά με την πρόσφατη συνεδρίαση του ΕΔΣΝΑ που πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς και αφορούσε  την τιμολογιακή πολιτική και την αύξηση των αντισταθμιστικών.

 

Όπως ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο στην παρέμβασή του κατήγγειλε την όλη διαδικασία.  Επισήμανε πως το θέμα δεν συζητήθηκε επί της ουσίας και ότι υπήρχε μονόπλευρη αντίληψη θεωρώντας δεδομένη την επέκταση της χωματερής της Φυλής συνεχίζοντας από το 1960 οι ίδιοι άνθρωποι να σηκώνουν τα βάρη.

Ο κ. Βλάχος είπε ότι τη θέση της πόλης την στήριξε και ο Νίκος Σακούτης και ο πρώην δήμαρχος της Καισαριανής. Τόνισε όμως ότι δεν την στήριξε ο Κατωπόδης (δήμαρχος Βύρωνα). Σημείωσε ότι ο κ. Παππούς έκανε ευθεία επίθεση στην Πετρούπολη, όπου αμφισβήτησε τα όρια του δήμου. Τέλος είπε ότι η Πετρούπολη δεν θα υποκύψει στους εκβιασμούς Παππού και η αντίδραση για τις αποφάσεις του ΕΔΣΝΑ θα ενταθεί. Θεωρεί ότι είναι αδικία να πληρώνει η πόλη αντισταθμιστικά, και να δέχεται τους ρύπους και να πληρώνει κιόλας.