Home Πετρούπολη ΠΑΤΟΥΛΗΣ-ΒΛΑΧΟΣ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ!
ΠΑΤΟΥΛΗΣ-ΒΛΑΧΟΣ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ!

ΠΑΤΟΥΛΗΣ-ΒΛΑΧΟΣ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ!

0
0

ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ Ο ΒΛΑΧΟΣ, ΕΝΩ ΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΤΟΥΛΗ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

Σύμμαχος στην προσπάθεια ενίσχυσης της ανακύκλωσης στους Δήμους δήλωσε ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος, στη συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.
Στόχος, όπως επισήμανε ο κ. Πατούλης, της ενίσχυση της ανακύκλωσης σε όλους τους Δήμους της Αττικής είναι να μειωθεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια το σύμμεικτο σκουπίδι και να μην θάβονται τα σκουπίδια στη Φυλή. Τα αναπτυξιακά έργα που απαιτούνται στις πόλεις για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση των τοπικών κοινωνιών, βρέθηκαν επίσης στο επίκεντρο της συζήτησης του Πατούλη – Βλάχου.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης υπογράμμισε πως η Περιφέρεια Αττικής εφαρμόζει χωρίς χρονοτριβές το σχεδιασμό της για την ενίσχυση της ανακύκλωσης και την επένδυση σε πράσινα σημεία στους Δήμους της Αττικής επισημαίνοντας: «Προτεραιότητά μας είναι μέσα από πρότυπες και σύγχρονες διαδικασίες ευρωπαϊκών προδιαγραφών να περάσουμε σε μία νέα εποχή στη διαχείριση των στερεών αποβλήτων».

Παράλληλα σημείωσε πως η επένδυση σε πράσινα σημεία που θα υποδείξουν οι Δήμοι, θα διευρύνει και τις θέσεις εργασίας, ένα κρίσιμο ζητούμενο, ειδικά αυτή την εποχή.

Ο κ. Βλάχος συνηγόρησε με αυτή την άποψη, υπογραμμίζοντας πως ο Δήμος Πετρούπολης θα σταθεί σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια.

Επιπρόσθετα κατά τη συζήτηση, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε έργα που χρειάζεται η πόλη με έμφαση στην ανάγκη ασφαλτοστρώσεων, στη συντήρηση οδικού δικτύου, στην ανάπλαση κεντρικών λεωφόρων, ενώ ζήτησε και τη στήριξη της Περιφέρειας για την κατασκευή του νέου Δημαρχείου.