Home Σπορ ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ: ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOUNTAIN BIKE ΣΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ ΣΤΙΣ 26 & 27 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ: ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOUNTAIN BIKE ΣΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ ΣΤΙΣ 26 & 27 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ: ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ MOUNTAIN BIKE ΣΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ ΣΤΙΣ 26 & 27 ΙΟΥΝΙΟΥ

0
0

Τη σημαντικότερη διοργάνωση της Αττικής στην ορεινή ποδηλασία (ΜΤΒ) συνδιοργανώνουν ο ΠΔΣ Οδυσσέας κα ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα στις 26 & 27 Ιουνίου στους πρόποδες του Ποικίλου Όρους.

 

 

Ο  ΠΔΣ Οδυσσέας και ο Σύλλογος Φίλων Αθλητισμού Γέρακα (ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ.) και σε συνεργασία με την Bike Expert (εταιρία διοργάνωσης αγώνων) αναλαμβάνουν από κοινού τη διοργάνωση του τοπικού πρωταθλήματος Αττικής στην ορεινή ποδηλασία (ΜΤΒ).

 

Και τα δύο σωματεία διαθέτουν πολυετή εμπειρία στην διοργάνωση ποδηλατικών αγώνων και εκδηλώσεων είτε μονοήμερων είτε πολυήμερων.

Ο αγώνας θα λάβει χώρα στις 26 και 27 Ιουνίου στην Πετρούπολη και θα μπορούν να συμμετάσχουν όλες οι ηλικιακές κατηγορίες. Ακόμη, δίνεται η δυνατότητα σε παιδιά ηλικίας 3 – 5 ετών (kids) και 6 – 7 ετών (Junior), που δεν έχουν δυνατότητα να βγάλουν επίσημο δελτίο αθλητή, να λάβουν μέρος και να πάρουν μια πρώτη γεύση από την ορεινή ποδηλασία!

Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς ετήσιους αγώνες υπό την επιτήρηση της Ε.ΠΟ.Σ.Κ., περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π. και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη.

Στοίχημα και των δύο συλλόγων είναι ο αγώνας αυτός να έχει τις βέλτιστες προδιαγραφές ενός πρωταθλήματος, να τηρηθούν όλα τα μέτρα προφύλαξης και ασφάλειας των αθλητών και όλοι, μικροί – μεγάλοι να ζήσουν ένα υπέροχο ποδηλατικό διήμερο!