Home Σπορ  ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ: ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ ΟΡΟΣ
 ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ: ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ ΟΡΟΣ

 ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ: ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ ΟΡΟΣ

0
0

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο ΠΔΣ Οδυσσέας στο Ποικίλο Όρος μοιράζοντας την στα μέλη της από τέσσερις σταθμούς πάνω στις διαδρομές του Poikilo Rocky Mountain


 

Με ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο τρόπο έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης, που αλλού από το Ποικίλο Όρος.

 

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου με την τήρηση όλων των μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας και της προστασία της δημόσιας υγείας, αθλητές, μέλη και φίλοι του «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ», σε μικρές ομάδες (2-3 ατόμων) είχαν την δυνατότητα να πάρουν το κομμάτι της βασιλόπιτας και να ανταλλάξουν ευχές με τον πιο όμορφο τρόπο μέσα σε διάστημα τριών ωρών…ενώ περπατούσαν, έτρεχαν ή έκαναν ποδήλατο στα μονοπάτια του Ποικίλου Όρους και στις διαδρομές που γίνονται οι αγώνες Poikilo Rocky Mountain  και Poikilo Night Trail.

 

 

Οι υπεύθυνοι του Συλλόγου είχαν επιλέξει τέσσερα σημεία πάνω στο Ποικίλο Όρος, όπου σε κάθε σημείο περίμεναν ένας εθελοντής και ένας εκπρόσωπος από το ΔΣ το Συλλόγου να προσφέρουν το κομμάτια βασιλόπιτας και ευχές. Η εκδήλωση είχε κάτι από «κυνήγι θησαυρού» καθώς για να πάρεις το κομμάτι σου έπρεπε να περάσεις από το σημείο που αντιστοιχούσε στο αρχικό γράμμα του επιθέτου σου.

 

 

Στο τέλος, το ΔΣ του «Οδυσσέα» έκοψε  την βασιλόπιτα σε live μετάδοση από τα social media της ομάδας, από το «Θρόνο του Οδυσσέα», που έχει γίνει σημείο αναφοράς για όλους τους δρομείς και περιπατητές της Αττικής.

Βασιλόπιτα χωρίς φλουρί δεν γίνεται! Δεν υπήρχε όμως ένα, αλλά έξι δώρα που κέρδισαν οι τυχεροί. «Η πανδημία δεν μπορεί να σταματήσει την ευρηματικότητα και την έμπνευση του Συλλόγου μας. Όπως με έξυπνο τρόπο και μέσα σε προπόνηση στολίσαμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, έτσι καταφέραμε να κόψουμε και τη βασιλόπιτα μας. Μαζί με όλα τα μέλη και τους φίλους μας αλλά και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Το Ποικίλο Όρος αποτελεί πέρα από την έδρα του Συλλόγου μας και την διέξοδο για τους κατοίκους ώστε να ασκήσουν σώμα και πνεύμα και να μείνουν υγιείς. Εύχομαι σε όλους  να περάσει γρήγορα η πανδημία και να ανταμώνουμε στα μονοπάτια μας. Ευχαριστώ όσους στηρίζουν, ηθικά και οικονομικά το έργο και τις δράσεις μας», δήλωσε ο Πρόεδρος του «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ», Δημήτρης Ζωναράς.

Ευχαριστούμε  τα Ζαχαροπλαστεία Κάκαλης για την χορηγία της βασιλόπιτας και τους δωροθέτες, Citisaid, Podilatodromio, Essential.