Home Πετρούπολη ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!
ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!

ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!

0
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΕΧΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΕΤΡ.!

Την αναβολή του ποδοσφαιρικού αγώνα Άρης Πετρ. – Μικρασιατικός προκάλεσε η αναίτια επίθεση αγνώστων στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των φιλοξενούμενων.

Συγκεκριμένα γύρω στη 1:30 μ.μ. που το πούλμαν έφτανε στο γήπεδο της Αλκυών, δέχθηκε επίθεση με πέτρες από μία ομάδα 20 ατόμων  προκαλώντας φθορές στο όχημα. Οι άγνωστοι μάλιστα κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το πούλμαν και να εισβάλουν σε αυτό και ήρθαν στα χέρια με ανθρώπους της ομάδας. Μόλις όμως αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για ποδοσφαιρική ομάδα απομακρύνθηκαν.
Οι άνθρωποι της διοίκησης του Άρη έτρεξαν αμέσως προς το πούλμαν προσπαθώντας να βοηθήσουν την ομάδα του Μικρασιατικού.

Πραγματικά προκάλεσε ερωτηματικά η αναίτια αυτή επίθεση, καθώς οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι άριστες και δεν είχε προηγηθεί κάποιο επεισόδιο στον πρώτο γύρο.

Γρήγορα όμως το μυστήριο ξεδιαλύθηκε…

TI EIXE ΣYMBEI…

Από το πρωί της Κυριακής στην Πετρούπολη βρίσκονταν αστυνομικές δυνάμεις. Περισσότερες από πέντε ομάδες ΔΙΑΣ, μια κλούβα των ΜΑΤ και περιπολικά της ΟΠΚΕ που περιπολούσαν περιμετρικά του άλσους Αγ. Δημητρίου.

Ο λόγος ήταν ότι στο νεκροταφείο Πετρούπολης θα γινόταν το μνημόσυνο του Έκτορα Γιαλοψού, του θανόντα αρχικελευστή στην κρίση των Ιμίων.

Κάθε χρόνο στην τελετή μνήμης δίνουν το παρών πολλά μέλη ακροδεξιών οργανώσεων και της Χρυσής Αυγής, αλλά και αντιεξουσιαστών που θέλουν να εμποδίσουν την προσέλευση των πρώτων στο χώρο. Δεν είναι λίγες οι φορές στο παρελθόν οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε σύγκρουση.

Μέρος αυτής της κόντρας πιθανολογείται ότι έπεσε θύμα και η αποστολή του Μικρασιατικού. Κάποιοι θεώρησαν λοιπόν ότι το πούλμαν μετέφερε κάποιους που ήθελαν να παραστούν στο μνημόσυνο  και επιτέθηκαν. Ακριβώς το ίδιο συνέβη και με το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα της Ιεράπολης που αντί να κατευθυνθεί στο γήπεδο του Γρηγορίου όπου ήταν η έδρα του Αίμου με τον οποίο αγωνιζόταν, βρέθηκε στο γήπεδο της Αλκυών. Το ότι έγινε γρήγορα αντιληπτό ότι πρόκειται για ποδοσφαιρική ομάδα ήταν ο λόγος που δεν δέχθηκε επίθεση το πούλμαν.

Η ΕΠΣΑ θα αποφασίσει σήμερα για την τύχη του αγώνα Άρης Πετρ. – Μικρασιατικός, αν και όλα δείχνουν πως ο Άρης Πετρούπολης δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιστατικό.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

«Από το απόγευμα έχουμε γίνει θεατές συνεχόμενων λιβελογραφημάτων που στοχοποιούν το σύλλογο μας. Ο Άρης Πετρούπολης τα τελευταία 3,5 χρόνια δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν σε θέματα φιλοξενίας, όπως και οι παλαιότερες διοικήσεις. Ξεκινήσαμε από το μηδέν, πετύχαμε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ και σε όσα ματς έχουμε δώσει 2,5 χρόνια στην Α’ κατηγορία καμία ομάδα δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση για τη φιλοξενία που να στρέφεται κατά του συλλόγου μας. Το απόγευματης Κυριακής πληροφορηθήκαμε ότι το πούλμαν του Μικρασιατικού δέχθηκε επίθεση και για όλα αυτά υπαίτιοι είμαστε εμείς; Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, που κυρίως έλαμψε δια της απουσίας του από το γήπεδο, να στοχειοθετεί μυθεύματα που βγαίνουν από τη φαντασία του και έχουν ως κύριο στόχο να βλάψουν το σύλλογο μας. Ο Άρης Πετρούπολης δεν έχει ποτέ βλάψει κανέναν και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει με την ιστορία του διότι θα υποστεί τις ανάλογες συνέπειες.

Υ.Γ. Επιφυλλασόμαστε να κινηθούμε νομικά για οποιοδήποτε αναφέρεται -ΨΕΥΔΩΣ- κατά του συλλόγου δίχως να έδωσε το παρών σήμερα στο γήπεδο ΑΛΚΥΩΝ.

Υ.Γ 1Με το σωματείο Μικρασιατικό δεν υπάρχει καμία διαφορά και δεν μας χωρίζει τίποτα και ευχόμαστε να είναι υγιείς τα πρόσωπα που τραυματίστηκαν.

Υ.Γ2. Γνωρίζουμε τα γεγονότα και θα κινηθούν οι διαδικασίες που πρέπει ώστε να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι. Σε καμία όμως περίπτωση δε θα μπούμε σε διαδικασία διαδικτυακού διαλόγου ώστε να έχουν ‘’δουλεια’’ κάποιοι δημοσιογραφισκοι».