Home Περιφέρεια ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ, ΣΤΟΝ 10Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ, ΣΤΟΝ 10Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ, ΣΤΟΝ 10Ο ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΘΗΝΩΝ

0
0

Τον 10ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Ανδρέας Λεωτσάκος ενόψη της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου

 

Για ζητήματα συντονισμού και δράσεων που αφορούν στην τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, ενημερώθηκε ο αντιπεριφειάρχης του Δυτικού Τομέα Αθηνών, Ανδρέας Λεωτσάκος κατά την επίσκεψή του στον 10Ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών, που πραγματοποίησε στις 28/5.

 

Με τον διοικητή του Πυροσβεστικού Σταθμού Πέτρο Μπούγια, και τους ανθρώπους που προασπίζονται καθημερινά τους πνεύμονες πρασίνου της Δυτικής Αθήνας, συζητήθηκαν οι τοπικές ιδιαιτερότητες και οι ανάγκες της χωρικής αρμοδιότητας του Δυτικού Τομέα. Τονίστηκε η ετοιμότητα των πυροσβεστικών υπηρεσιών και η διασφάλιση της κινητοποίησης όλων των συναρμόδιων φορέων για ζητήματα καθαρισμών για το Ποικίλο Όρος, τη μέγιστη αξιοποίηση των εθελοντικών οργανώσεων και τον έλεγχο από τις αρμόδιες δημοτικές αρχές. Ακόμη, η ενημέρωση του πολίτη για τα μέτρα αποφυγής πυρκαγιάς και τις ενέργειες που οφείλει να προβεί σε περίπτωση πυρκαγιάς είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία των δασικών εκτάσεων.