Home Άρθρα Κικιρικου ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Πολεοδομικό Σχέδιο γαβ, γαβ, γαβ!!!
ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Πολεοδομικό Σχέδιο γαβ, γαβ, γαβ!!!

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Πολεοδομικό Σχέδιο γαβ, γαβ, γαβ!!!

0
0

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Κοτοπουλάκια μου, Χρόνια Πολλά για όσα ζήσατε μίας ακόμη γενοκτονίας. Θέλω να δω πότε θα αντιδράσει η διεθνής κοινότητα. Πότε επιτέλους ο πρόεδρος Τραμπ, ο μεσιέ Μακρόν και η lady Τερέζα Μέι, με ή χωρίς την σύμφωνη γνώμη της Βουλής των Κοινοτήτων θα επέμβουν να σταματήσουν τη θηριωδία των κόκκινων αυγών.

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Βαρύ το πένθος στην Ελλάδα και στην Πετρούπολη από το θάνατο του πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου. Αλλά πως τα καταφέρνουμε ρε παιδί μου στο και πέντε να καταστρέφουμε κάθε τι που μας ενώνει!


Μία πρόταση
έκανε ο υπερδραστήριος Θοδωρής Λάππας, να αλλαχθεί η ονομασία της οδού Αναπαύσεως σε οδό Γεωργίου Μπαλταδώρου προς τιμή και μνήμη του πεσόντος αξιωματικού και προέκυψε νέο πολεοδομικό σχέδιο για την Πετρούπολη!
Κάτσε και συ βρε κοκοράκι μου, Θοδωράκο μου στα αυγά σου! Πέρα-δώθε, πάνω-κάτω, σούρτα-φέρτα μας ζάλισες, χαλάς το ύπνο του δικαίου, που ζουν κάποιοι! Σαν την άλλη που έγραψε στο FB, ότι το έκανε για ψηφοθηρικούς λόγους. Σώωωπα, μόλις ανακαλύψατε την Αμερική!

Καλή μου κοτούλα το θέμα μας δεν είναι γιατί το έκανε ο Λάππας, αλλά ότι το έκανε! Το θέμα είναι ότι είναι παρών, έχει γρήγορα αντανακλαστικά, αφουγκράζεται την  πόλη, κινείται στους ρυθμούς της και επηρεάζει τη ζωή της.


Όταν άλλοι
ούτε με φωτογραφία δεν εμφανίζονται στην πόλη. Είπαμε οι εμφανίσεις κάποιων στην πόλη είναι περιορισμένες: Θεοφάνεια, (τα πετροκούλουμα καταργήθηκαν), παρέλαση 25ης Μαρτίου, Επιτάφιος –  Ανάσταση (αν δεν έχουν φύγει για το χωριό τους), Αγιασμός Σχολείων, παρέλαση 28ης Οκτωβρίου.

Και μάλιστα για να ενισχύσει την άποψή της συμπλήρωσε ότι αν ήταν σωστός ο Λάππας δεν έπρεπε να δημοσιοποιήσει το γεγονός πριν το δημοτικό συμβούλιο και να ενημερωνόταν ο λαός από τα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου!

Ξεπέρασε δηλαδή και τον Τοτό…


ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ!
Ποια πρακτικά καλή μου!
Έχεις δει εσύ ποτέ πρακτικά δημοτικού συμβουλίου σε κοινή θέα!

Έχεις ζητήσει ποτέ εσύ να διαβάσεις πρακτικά δημοτικού συμβουλίου και σου έχουν δοθεί επισήμως και με τη βούλα!

Αν ναι πες μας και σε μας το κόλπο που το προσπαθούμε χρόνια τώρα και δεν το έχουμε καταφέρει.

Κάτι λαθραία έχουμε διαβάσει περιστασιακά και δανεικά από δημοτικούς συμβούλους…

Αν δεν είσαι εκεί παρών, δεν σου έχουν στείλει καμία εισήγηση (λαθραία και αυτή), ή δεν έχεις ανοίξει καμία διαύγεια και στα τυφλά πετύχεις καμία εισήγηση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής ή Ποιότητας Ζωής μυρουδιά δεν παίρνεις τι λένε και στο ΔουΣου. Εδώ πάει και το γνωστό. Τώρα πότε προλάβετε, πότε τα είπατε, πότε τα συμφωνήσατε ένας Θεός το ξέρει…


ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ!
Αλλά για να μην πλατιάζω
ο πετεινός περισσότερο, ας επιστρέψουμε στο νέο πολεοδομικό σχέδιο που προκάλεσε η πιθανολογούσα και κατόπιν αιτήσεως, αλλαγή ονομασίας της οδού Αναπαύσεως.

Ο ένας είπε να πάνε στην πατρίδα του να αλλάξουν την οδό, εδώ δεν ήταν η γενέτειρά του. Εδώ απλά έμενε…


Η άλλη
θυμήθηκε τον Γιαλοψό και άφησε να εννοηθεί ότι προηγείται…

Ο άλλος πάλι είπε ότι ο Γιαλοψός ανήκει στο Ίλιον και όχι στην Πετρούπολη


Θεέ μου τι ακούω
και διαβάζω ο πετεινός και θα αρχίζω να κακαρίζω και να απαγγέλω ποιήματα σαν τον Γιώργο  Κωνσταντίνου «Μαύρα κοράκια, κόκκινα κοράκια, και το μυαλό σας είναι θολό και το δικό μου ποιο λειψό… Κοκοριιικό»


ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ!
Και μια και είπα και για κοράκια ακούστε και το επόμενο…


Κανά δυο – τρεις
 (του συντηρητικού χώρου υποθέτω), προτιμούν την οδό Αναπαύσεως, γιατί ο δρόμος οδηγεί εις το Κοιμητήριον, και αν αλλαχθεί φοβούνται μην τυχόν και χάσουν το δρόμο…


Δεν τους έχει πει
κανείς ότι έτσι και τον πάρεις αυτόν τον δρόμο δεν μπορείς να τον χάσεις και έτσι και αλλιώς σε πηγαίνουν άλλοι…


ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ!
Άλλο θέμα που προέκυψε
είναι αυτό το φιλοζωικό! Εκεί να δείτε κωμωδία. Τσακώνονται οι φιλόζωοι με τους φιλανθρωπιστές αν τα σκυλιά (εκεί περιορίζεται η φιλοζωία τους) έχουν δικαίωμα να περιπατούν εις το άλσος ή το βουνό, να ουρούν δημοσίως, όπως κάνουν οι μαμάδες με τα παιδιά τους και να πίνουν νερό από τη βρύση!

Έχουμε τρελαθεί τελείως όμως! Συναγωνίζεται η μαλακία, τη μοναξιά και πάει λέγοντας…

Βρε υβρίδια άλλο άνθρωπος, άλλο σκύλος! Αγαπάμε τα σκυλιά, όσο και τις γάτες, τα πουλιά, τα ψάρια, τα φίδια, τα ποντίκια (χάμστερ και μη), τους καρχαρίες, τις φάλαινες και φυσικά τα πουλερικά (κότα κόκορα, γαλοπούλα και όλα του συγγενούς είδους), αλλά αυτά έχουν γεννηθεί για να ζουν στη φύση, να τρέχουν, να αναζητούν την τροφή τους, να κάνουν ζωώδες σεξ, χωρίς ηθικούς φραγμούς για την αναπαραγωγή τους, να ουρούν και αφοδεύουν σε χώμα που μάλιστα μετά τα σκεπάζουν και όχι σε τοίχους, εξώπορτες και ρόδες αυτοκινήτων!


Δεν υπάρχει κανένας
λόγος να εξανθρωπιστούν και πιστέψτε με, ως κόκορας λειράτος το γνωρίζω, δεν το επιθυμούν κιόλας.

Δεν επιθυμούν δηλαδή να μένουν κλεισμένα σε ένα διαμέρισμα, να βγαίνουν βόλτα συγκεκριμένη ώρα, να τρώνε ξηρά τροφή, και να ελέγχουμε την αύξηση πληθυσμού τους μέσω της στείρωσης.

Τίποτα από όλα αυτά δεν επιθυμούν. Όλα αυτά ικανοποιούν ανθρώπινες ανάγκες και εγωισμούς.

Αντικαταστήσαμε τις ανθρώπινες επαφές με την επαφή μας με τα ζώα για έναν και μόνο λόγο! Επειδή τα περισσότερα ζώα και κυρίως τα σκυλιά δεν μπορούν να φέρουν αντίρρηση σε αυτά που λέμε και κάνουμε. Τα κρατάμε φυλακισμένα και αισθανόμαστε υπερασπιστές της ελευθερίας τους όταν τους λύνουμε το λουρί, που εμείς τους φορέσαμε και πολλές φορές ασκούμε βία επάνω τους όταν δεν είναι υπάκουα!

Συνέλθετε λοιπόν βρείτε συντρόφους στη ζωή σας, αγαπήστε τους και αγαπηθείτε, γιατί αν αποκαλείτε παιδί σας ένα ζώο, εσείς δεν είστε μαμά, αλλά σκύλα, γάτα, φάλαινα, ή γαϊδούρι, μουλάρι, γουρούνι (για τους μπαμπάδες ζώων αντίστοιχα) ανάλογα το κατοικίδιο σας…

Και για να το πω έτσι πιο εξευγενισμένα, και πιο πρωτευουσιάνικα make love not war, γιατί στο χωριό μου το λέγαμε διαφορετικά όπως αφήστε τα μίση και πιάστε το γαμ…

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Και φυσικά να εκθειάσω για μία ακόμη φορά τον ΠΔΣ Οδυσσέα, τον πρόεδρο Ζωναρά και όλους τους ανθρώπους του προέδρου, για την άρτια και άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του 6ου Poikilo Rocky Mountain που πλέον έχει γίνει σημείο αναφοράς για την πόλη μας, το δεύτερο μετά το Θεάτρο Πέτρας!

Τους έχει τρελάνει ο barber Ζον όλους! Τη δεύτερη μέρα του Πάσχα δύο κατηγορίες ανθρώπων κυκλοφορούσαν το πρωί στην πόλη. Οι φιλόζωοι, τα είπαμε παραπάνω, που έβγαζαν την προγραμματισμένη βόλτα τα… παιδιά τους και όσοι έκαναν τζόκινγκ για να κάψουν το αρνάκι και τα άλλα συναφή της Πασχαλιάς!

Άντε τεμάχια…

ΚΙΚΙΡΙΚΟΥ! Και σαν πολλά που τα ‘παμε νερό κι αλάτι να γενούν, μέχρι την επόμενη όλα να σβηστούν!!!