Home Πετρούπολη Π. ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ
Π. ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

Π. ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ

0
0

ΩΣ ΨΕΥΔΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣΥΓΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ Π. ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Ως φήμες χωρίς καμία υπόσταση χαρακτήρισε η Μητροπόλη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως τα όσα διαδίδονται περί απομάκρυνσης του π. Σπυρίδωνα από την ενορία της Αγίας Τριάδας.

Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί μία φήμη στην ενορία της Αγίας Τριάδας στην Πετρούπολη, ότι πρόκειται να απομακρυνθεί ο π. Σπυριδώνος από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα που έχει αναπτυχθεί έχει προκαλέσει αναστάτωση στους πιστούς της ενορίας, οι οποίοι έφτασαν σε σημείο μέχρι να μαζέψουν υπογραφές που αντιτίθενται στην δήθεν απομάκρυνση του πρωτοπρεσβύτερου.

Η είδηση αυτή αναπτύχθηκε κυρίως μετά την προαγωγή του π. Γερμανού Γκίκα και τη μετάθεσή του στον Μητροπολιτικό Ναό Ιλίου.

Ο ΜΑΧΗΤΗΣ αναζήτησε και μίλησε με τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Π. Νικόδημο για το θέμα και ο ίδιος έδειξε να ξαφνιάζεται.

«Ουδέποτε τέθηκε θέμα μετακίνησης του π. Σπυρίδωνος. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα από τη Μητρόπολη. Ό,τι ακούγεται είναι ψευδές και δεν γνωρίζω ποιος και γιατί διαδίδει κάτι τέτοιο». Το ίδιο κάθετος ήταν ο Π. Νικόδημος όσον αφορά και τα όσα ακούγονται περί διακοπής των δραστηριοτήτων του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας: «Και αυτό είναι ψευδές. Οι δομές του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας θα συνεχιστούν κανονικότατα. Και το συσσίτιο, και το κατηχητικό, η θεατρική ομάδα και τα τμήματα χορού τα πάντα θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους. Ουδέποτε τέθηκε θέμα διακοπής. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος τα διαδίδει».