Home Πετρούπολη ΡΑΚ: Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΓΥΡΟΣ, Η ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
ΡΑΚ: Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΓΥΡΟΣ, Η ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΡΑΚ: Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΓΥΡΟΣ, Η ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

0
0

Η Ριζοασπαστική Αγωνιστική Κίνηση Πολιτών Πετρούπολης με ανακοίνωσή τους δίνει συγχαρητήρια στον Στέφανο Βλάχο για την εκλογή του και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του.

Παράλληλα τονίζει ότι υπάρχουν οξυμένα προβλήματα στην πόλη που επιζητούν άμεσα λύση.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΡΑΚ

Συγχαρητήρια στον Στέφανο Βλάχο, νέο Δήμαρχο της πόλης μας για την εκλογική του επιτυχία στο δεύτερο γύρο της 2ας Ιουνίου. Καλή επιτυχία στο έργο του.

Ενημερώνουμε τη νέα διοίκηση, ότι θα μας βρει σθεναρά απέναντι σε κάθε προσπάθεια ιδιωτικοποίησης ή αποδοχής σχεδίων περαιτέρω επιβάρυνσης της πόλης και των κατοίκων της, αλλά και αρωγούς σε κάθε προσπάθεια βελτίωσης της ζωής των κατοίκων της Πετρούπολης.

Συγχαρητήρια στον σημερινό δήμαρχο Βαγγέλη Σίμο, που διεκδίκησε τη νίκη, μετά από την αμφίρροπη αναμέτρηση μέχρι το τέλος.

Η επόμενη μέρα βρίσκει το Στέφανο Βλάχο στο τιμόνι του δήμου μας, μπροστά σε οξυμένα προβλήματα που επιζητούν άμεση λύση.

Τα σημαντικότερα από αυτά:

  • Η υπεράσπιση του Δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών της αυτοδιοίκησης. ΟΧΙ στις ιδιωτικοποιήσεις. Δημιουργία όρων μαζικής διεκδικητικής στάσης από το Δημοτικό Συμβούλιο και τους κατοίκους της πόλης.

 

  • Η αντιμετώπιση των καταπατητών, δομημένων και αδόμητων εκτάσεων, του Ποικίλου Όρους, που έχουν μοναδικό σκοπό την τσιμεντοποίησή του, πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική. Αντιμετώπιση τόσο με δικαστικά μέσα, όσο και με τη διεκδικητική απαίτηση από τη νέα Δημοτική Αρχή προς το Κεντρικό κράτος να χαρακτηρίσει επιτέλους την περιοχή ως δημόσια και δασική.

 

  • Το συνεχιζόμενο έγκλημα «Χωματερή της Φυλής», πρέπει τελειώσει άμεσα και οριστικά. «Να κλείσει η Χωματερή της Φυλής». Βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή, η νέα δημοτική αρχή έχει χρέος, ενεργοποιώντας το λαό, να αποτρέψει:

 

  • τη δημιουργία νέας χωματερής στο λατομείο Μουσαμά

 

  • τη δημιουργία νέας χωματερής, ως επέκταση της υπάρχουσας εγκατάστασης στη Γ’ Φάση

 

  • την αναβάθμιση και επέκταση του εργοστασίου μηχανικής ανακύκλωσης (ΕΜΑΚ), όπως με επιτυχία απέτρεψε δύο φορές ως σήμερα η κινητοποίηση των κατοίκων και των συλλογικών φορέων

 

  • Η αντιπλημμυρική θωράκιση δεν επιδέχεται άλλη καθυστέρηση, για να μην έχουμε φαινόμενα όπως αυτά που συνέβησαν πρόσφατα σε κοντινούς Δήμους της Δυτικής Αττικής.
tags: