Home Πετρούπολη ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ: Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΕΣΗ!
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ: Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΕΣΗ!

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ: Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ. ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΕΣΗ!

0
0

Την άμεση και αποφασιστική απάντηση της δημοτικής αρχής και του δημοτικού συμβουλίου για την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία και την κατ΄ εντολή προφορική!!!  παραγγελία εισαγγελέα για προκαταρκτική εξέταση στο αστυνομικό τμήμα ζητά με γραπτό αίτημα η Ριζοσπαστική Αγωνιστική Κίνηση.

 

 

Συγκεκριμένα ζητά από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να συζητηθεί ως τακτικό θέμα στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Το αίτημα της Ριζοσπαστικής Αγωνιστικής Κίνησης, προκειμένου το θέμα της Παιδείας να συζητηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, έχει ως εξής:

Προς

τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πετρούπολης

Κύριε Πρόεδρε

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε σειρά ανησυχητικών γεγονότων, που έχουν αναστατώσει την εκπαιδευτική κοινότητα. Νέα προβλήματα  έρχονται να προστεθούν στην ήδη επιβαρυμένη περίοδο που διανύουμε.

Το σημαντικότατο πρόβλημα της καθαριότητας στα σχολεία της πόλης μας  παραμένει άλυτο.

Η επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος  «δωρεάν μάσκες» για μαθητές και εκπαιδευτικούς  που κατέληξε σε κυβερνητικό φιάσκο, φαίνεται ότι δεν απασχολεί πια τους κυβερνώντες, αφού δεν έχουν δώσει ακόμα τις νέες διαστάσεις  ώστε να κατασκευαστούν και να σταλούν στα σχολεία.

Τα κρούσματα κορονοϊού που εμφανίστηκαν στα σχολεία της πόλης μας εντείνουν την αγωνία των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονιών τους. Οι δε εκκλήσεις τους για μείωση των μαθητών ανά τμήμα – μιας και τα τμήματα των σχολείων της πόλης μας είναι πληθωρικά, άνω των 25 μαθητών – ώστε να μην δημιουργούνται συνθήκες υγειονομικής βόμβας, πέφτουν στο κενό.

Οι υπεύθυνοι αντί να δώσουν λύση στα προβλήματα, προσφεύγουν στον αυταρχισμό και τον εκφοβισμό.

Στην πόλη μας, το πρόβλημα των καταλήψεων ‘’αντιμετωπίζεται’’ με την κατ΄ εντολή προφορική!!!  παραγγελία εισαγγελέα για προκαταρκτική εξέταση στο αστυνομικό τμήμα , που αφορά  τον πρόεδρο  της Ένωσης Γονέων Πετρούπολης, τους /τις προέδρους των συλλόγων γονέων των υπό κατάληψη σχολείων και τους αντίστοιχους διευθυντές/ντριες.

Σας  ενημερώνουμε ότι η αντίδραση της εκπαιδευτικής κοινότητας ήταν άμεση και σύσσωμη με παράσταση έξω  από το αστυνομικό τμήμα της πόλης μας .

Θεωρούμε ότι πρέπει να δοθεί άμεση και αποφασιστική απάντηση στην κλιμακούμενη εκρηκτική κατάσταση που διαμορφώνεται στα σχολεία της  πόλη μας, τόσο από τη  δημοτική αρχή όσο και το δημοτικό συμβούλιο.

Ζητούμε να εισαχθεί ως τακτικό θέμα στο ερχόμενο δημοτικό συμβούλιο σχετικό με τα προβλήματα της εκπαίδευσης στην πόλη μας , καθώς και λήψη απόφασης ενεργειών για την επίλυσή τους.

Η ευθύνη όλων μας και κυρίως η δική σας  που ασκείτε διοίκηση είναι μεγάλη. Η κατάσταση που διαμορφώνεται λόγω πανδημίας, ιδιαίτερα στην Αττική ,δεν συνιστά εφησυχασμό αλλά άμεση αντίδραση.

Για την

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ  -(ΡΑΚ)

ΣΑΚΟΥΤΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ