Home Σπορ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ: ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟ ΞΕΝΟ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ: ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟ ΞΕΝΟ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ: ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟ ΞΕΝΟ

0
0

Τηλεφωνική επικοινωνία με τους πρωταθλητές Ευρώπης Διονύση και Στέφανο Ξένο είχε ο δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος όπου εξέφρασε τα συγχαρητήριά του.

 

 

Τα συγχαρητήρια του στους πρωταθλητές Ευρώπης στο καράτε Διονύση Ξένο (χρυσό, -67κ.) και Στέφανο Ξένο (χάλκινο, -60 κ.) εξέφρασε τηλεφωνικώς ο δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος.

 

Στη δήλωσή του ο Δήμαρχος Πετρούπολης αναφέρει: «Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές Διονύση & Στέφανο Ξένο, για τη συμμετοχή τους και τις σπουδαίες διακρίσεις που σημείωσαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε της Κροατίας. Με την επιτυχία τους αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο, πως η αποφασιστικότητα, η θέληση, το πείσμα και η σκληρή δουλειά φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες τους και σε κάθε μελλοντική τους συμμετοχή και τους προτρέπω να συνεχίσουν ν’ αναπτύσσουν την αθλητική ακεραιότητα και τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι, με συνετή προπόνηση και προσήλωση στον στόχο τους.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τους προπονητές και τους γονείς τους που τους στηρίζουν με κάθε τρόπο και τους εμφυσούν τις αξίες του αθλητισμού. Συγχαρητήρια».

Ο κ. Βλάχος εκτός από την τηλεφωνική επικοινωνία κάλεσε τα αδέλφια Διονύση και Στέφανο Ξένο να τον επισκεφθούν στο Δημαρχείο της πόλης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Διονύσης Ξένος και ο Στέφανος Ξένος συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καράτε στην Κροατία και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -67κ. και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -60κ. αντίστοιχα.

Ο Διονύσης Ξένος επικράτησε στον τελικό της κατηγορίας του με 1-0 του Ρώσου πρωταθλητή Ευγένι Πλακούτιν.

Ο Στέφανος Ξένος, στον «μικρό» τελικό της κατηγορίας του επικράτησε με 5-1 του Γερμανού Φλόριαν Χάας.