Home Πετρούπολη ΣΤΕΦ. ΒΛΑΧΟΣ: ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ
ΣΤΕΦ. ΒΛΑΧΟΣ: ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

ΣΤΕΦ. ΒΛΑΧΟΣ: ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

0
0

ΜΥΝΗΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

 

Με ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook o Δήμαρχος Πετρούπολης στέλνει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης, αλλά και προτροπής για περιορισμό των εξόδων από το σπίτι προς τους πολίτες.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Ζούμε δύσκολες στιγμές. Η χώρα μας ζει δύσκολες στιγμές, όπως κι όλη η Ευρώπη. Χρειάζεται τώρα να αποδείξουμε ότι έχουμε χαρακτήρα. Ότι ενωμένοι, όπως σε πολλές κρίσιμες φάσεις της ιστορίας μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εγώ, εσύ, εμείς!!! Είναι το παρασύνθημα. Αποτελούμε ένα σύνολο που ο ένας εξαρτάται από τον άλλο. Η παραβίαση των κανόνων του ενός πλήττει όλους τους άλλους. Ας μείνουμε στο σπίτι. Έξω μόνο για τα αναγκαία. Να περιορίσουμε τις εξόδους. Άπαντες!!! Μην μας πιάνει πανικός. Πολλοί μου στέλνουν μηνύματα απόγνωσης . Δεν χρειάζεται. Είμαστε όλοι μαζί και όλοι μαζί θα παλέψουμε. Μην βγάζουμε ογκώδη αντικείμενα έξω και κλαδιά. Λίγο υπομονή!!! Οι υδροφόρες του Δήμου θα γυρίζουν να καθαρίζουν δρόμους και γωνιές (όπου χρειάζεται θα ρίχνουν και απολυμαντικό) Μην παραβιάζετε τις κλειδαριές των παιδικών χαρών. Αυτές θα παραμείνουν κλειστές όπως και όλες οι δομές του Δήμου.  Με πυρετό μέχρι 37. 30 με λίγο συνάχι και πονόλαιμο καθόμαστε σπίτι και παίρνουμε τηλέφωνο τον γιατρό μας. Μόνο με αιφνίδια άνοδο θερμοκρασίας πάνω από 38 και ξηρό βήχα με συνοδό δύσπνοια απευθυνόμαστε στο νοσοκομείο. Κουράγιο συμπολίτες μου είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρουμε!!!»