Home Πετρούπολη ΣΤ. ΒΛΑΧΟΣ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ
ΣΤ. ΒΛΑΧΟΣ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ

ΣΤ. ΒΛΑΧΟΣ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ

0
0

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤ. ΒΛΑΧΟΣ

 

 

Τη δική του παρέμβαση με ανάρτηση στο facebook έκανε ο Δημαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος σχετικά με το αυτοκινητιστικό ατύχημα που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Μ. Μπότσαρη.

Ο κ. Βλάχος προανήγγειλε μέτρα που θα παρθούν άμεσα στη λεωφόρο ώστε να σταματήσει το διπλοπαρκάρισμα και η υπερβολική ταχύτητα.

Αναλυτικά η ανάρτηση έχει ως εξής:  ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ : προχθές ένας ασυνείδητος νεαρός οδηγός δολοφόνησε κυριολεκτικά μια κοπέλα από τη Λευκάδα , δόκιμη αστυνομικό ,που ήταν σταθμευμένη στο φανάρι , πέφτοντας επάνω της με ταχύτητα . Κάηκε ζωντανή η πανέμορφη κοπέλα . Την κλαίει η Λευκάδα . Προχθές στην πόλη μας , άλλος ασυνείδητος οδηγός , τρέχοντας σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τις πρώτες πρωινές ώρες με 140 χλμ στην κεντρική λεωφόρο , κυριολεκτικά απογειώθηκε και έπεσε επάνω σε ένα καφέ . Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα . Θα υποβληθεί μήνυση από τον Δήμο για τις ζημιές που προκλήθηκαν ,και σύντομα , ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και η τεχνική υπηρεσία θα σχεδιάσουν ολοκληρωμένη παρέμβαση στη λεωφόρο για να σταματήσει το αίσχος του διπλοπαρκαρίσματος και της υπερβολικής ταχύτητας…»

Δεκάδες ήταν τα σχόλια πολιτών που ακολούθησαν ζητώντας να παρθούν άμεσα μέτρα και με τη συμβολή της τροχαίας που μέχρι σήμερα έχει μόνο συμβουλευτικό ρόλο, χωρίς να τιμωρεί τους παραβάτες.