Home Σπορ Τέταρτη ήττα για ΑΟ Ιλίου!
Τέταρτη ήττα για ΑΟ Ιλίου!

Τέταρτη ήττα για ΑΟ Ιλίου!

0
0

ΑΟ Ιλίου και Ολυμπιακός Λιοσίων ηττήθηκαν στους αγώνες του Σαββατοκύριακου και έπεσαν από την κορυφή, σε αντίθεση με την ΑΕ Ιλίου που νίκησε εύκολα τον Προμηθέα. Ισόπαλος 2-2 με την Κοψαχείλα ήρθε ο Ιάσων και η διαφορά μεταξύ τους παρέμεινε στους τέσσερεις βαθμούς.

 

Η Τερψιθέα 2-1 φρέναρε τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Σε ένα ματς πλούσιο σε φάσεις, η Τερψιθέα νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό Λιοσίων, που πλήρωσε τις πολλές απουσίες στην άμυνα. Έτσι οι φιλοξενούμενοι έπεσαν από την κορυφή της βαθμολογίας.
Το σκορ άνοιξε στο 20′ όταν ο Τσακλάνος εκτέλεσε φάουλ, με τον Τριανταφύλλου να κάνει κακή εκτίμηση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για γίνει το 1-0. Στο 49′ από εξαιρετική ασίστ του Πατέλη και άψογο πλασέ του Καραχάλιου έγινε το 1-1, αλλά στο 74′ ο Δρακούλης έκανε το τελικό 2-1. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 89′ οταν αρχικά ο Τριανταφυλλίδης με κεφαλιά και στη συνέχεια ο Μουκίδης με σουτ δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.

ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Εξαρχάκος, Γιαννακόπουλος, Γραμματικόπουλος, Κατσαμπάνης, Δρακούλης, Ζώτος (46′ Ντούβλης), Γουρζουλίδης (63′ Γιοματάρης), Τσακλάνος, Χαραλάμπους (84′ Σκουμπουρδής), Μπά, Νίκου (90′ Τσιρόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Τριανταφύλλου, Φραγκόπουλος, Κοτούλιας (73′ Σπίνος), Παπαδόπουλος Τριανταφυλλίδης, Αθανασόπουλος, Τεννές (46′ Μουκίδης), Πατέλης, Καραχάλιος, Γκαβζίδης, Ζέρβας (46′ Κουντούρης).

 

Μαγική εικόνα στο ΑΟ Ιλίου – Ατρόμητος Χαλανδρίου 0-1

Σε ένα αγώνα όπου ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, ο ΑΟ Ιλίου ηττήθηκε μέσα στην έδρα του από τον Ατρόμητο Χαλανδρίου με 0-1. Οι γηπεδούχοι, που υπέστησαν την τέταρτη σερί ήττα, είχαν ξεκάθαρη υπεροχή σε όλο το παιχνίδι, χάνοντας 10 κλασσικές ευκαιρίες, μεταξύ των οποίων χαμένο πέναλτι και δοκάρι. Το σκορ άνοιξε στο 28′ όταν ο Σταθιάς εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και από κοντά έκανε το 0-1. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί, αλλά δεν μπορούσαν να σκοράρουν.
Στο 81′ οι γηπεδούχοι είχαν την πιο μεγάλη ευκαιρία όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ανταλή από τον Κοπανά. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ανταλής, αλλά ο Ζαχαρίου απέκρουσε.
Με την λήξη επικράτησε ένταση μεταξύ των παικτών, με τον Καλογέρη να βλέπει την κόκκινη κάρτα.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Δρόσος, Δούκας, Ανταλής, Δαούτης, Πλάκας, Λέκκας, Καλογέρης, Κάρο, Αθανασόπουλος (69′ Σταματάκης), Λερούτσος (87′ Δήμα), Νάτσης (73′ Τζακόνη).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Ζαχαρίου, Γεωργιάδης (90′ Μαυρίδης), Φλέγκας, Κανελλόπουλος, Παντέλογλου, Αποστολόπουλος, Σταθιάς (77′ Κοπανάς), Βέρδης (46′ Λαγός), Μπουτσικάρης Η. ( 69′ Δούκας), Μπουτσικάρης Η., Μακρής.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο nfstudiosports.gr

 

Εύκολα η ΑΕ Ιλίου 5-0 τον Προμηθέα

Χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία η ΑΕ Ιλίου συνέτριψε με 5-0 τον Προμηθέα και παραμένει στη μάχη της ανόδου. Ο Λιλάι στο 15′ έκανε το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 48′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 56′ με αυτογκόλ του Μπιλάνη έγινε το 2-0. Με νέο αυτογκόλ του Στέργιο στο 62′ έγινε το 3-0, με τον Γκότσε στο 66′ να κάνει το 4-0. Στο 75 είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα ο Αντωνίου των φιλοξενουμένων που βρισκόταν στον πάγκο, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 84′ ο Κορωνιός.

ΑΕ ΙΛΙΟΥ: Κοντογιαννάτος, Γιαννόπουλος, Τζανάκης, Μαυρομάτης, Φύκηρης (67′ Ντάση), Μάκο (46′ Τριανταφύλλου), Λιλάι, Κορωνιός, Τζώρτζης (67′ Καραχάλιος), Μάλλης, Γκότσε (67′ Μπέκος).
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Κόκορης, Κουρμπέτης, Αντωνίου (20′ Κο’ί’κου), Στέργιο, Μάστορης, Μπάμπαλης, Κωστάκης, Σώζος, Ντούρος (62′ Βάρφη), Τσώνης (77′ Παπαχρήστου), Μπιλάνη (83′ Τουάρδης).