Home Πετρούπολη ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ 1ο ΚΑΙ 2ο ΓΕΛ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ 1ο ΚΑΙ 2ο ΓΕΛ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ 1ο ΚΑΙ 2ο ΓΕΛ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

0
0

ΟΜΑΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ) ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΥΚΕΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ

 

Σε πρωινή βάρδια γυρνούν  το 1ο και 2ο Λύκειο πιθανότατα από την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, αφού μία ημέρα νωρίτερα θα δοθούν σε χρήση οι προκάτ αίθουσες που τοποθετήθηκαν στο προαύλιο χώρο του 1ου Λυκείου, Έτσι μετά από περίπου δύο μήνες εξομαλύνεται η λειτουργία των δύο σχολείων.

Πανηγυρική είναι και η ανακοίνωση του Δήμου Πετρούπολης που αναφέρει: «Την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 δίνεται τέλος στην ταλαιπωρία των Μαθητών του 2ου αλλά και του 1ου Γενικού Λυκείου Πετρούπολης.

Η Διοίκηση του Δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Στέφανο Βλάχο, έπραξε στο ακέραιο το καθήκον της απέναντι στους μαθητές, αλλά και στους γονείς.

Μπήκε μπροστά στον αγώνα για την ανεύρεση άμεσης λύσης, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πετρούπολης.

Ευχαριστούμε την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για την αμέριστη συμπαράσταση καθώς και το Δ.Σ. των ΚΤ.ΥΠ. τόσο για την άνευ προηγουμένου ταχεία διεκπεραίωση των εμποδίων που προέκυψαν, όσο και για την άμεση προμήθεια και μεταφορά των αιθουσών.

Η νέα Διοίκηση του Δήμου με την λύση του προβλήματος αυτού, αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα της. Όλοι κάνουμε μια ευχή: Να μη ζήσουμε ποτέ ξανά την τραγική εμπειρία του σεισμού του περασμένου Ιουλίου!».

 

ΤΟ 2Ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΛ

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκκρεμούν οι επισκευές στο κτίριο του 2ου Λυεκίου θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα, αφού οι προκάτ αίθουσες είναι μία προσωρινή λύση. Εκεί θα πέσει το βάρος πλέον των προσπαθειών της διοίκησης του Δήμου.

Ακόμη αξίζει να σημειωθεί ότι παραδόθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε και ο τρίτος όροφος του ΕΠΑΛ ενώ αναμένεται σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας Θανάση Σκαλιστήρα μέσα στο επόμενο διάστημα των δέκα ημερών να παραδοθούν και οι υπόλοιποι όροφοι και να επανέλθει σε ομαλή λειτουργία και το σχολικό συγκρότημα του ΕΠΑΛ.