Home Πετρούπολη ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑΛΙΟΥΡΑ: ΣΕ ΣΙΜΟ, ΣΑΚΟΥΤΗ, ΡΑΚ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟ
ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑΛΙΟΥΡΑ: ΣΕ ΣΙΜΟ, ΣΑΚΟΥΤΗ, ΡΑΚ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟ

ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑΛΙΟΥΡΑ: ΣΕ ΣΙΜΟ, ΣΑΚΟΥΤΗ, ΡΑΚ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟ

0
0

ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑΛΙΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2014

Το χορό του προεκλογικού αγώνα άνοιξε πρώτος ο υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης Δημήτρης Ταλιούρας, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΔΑΚ.

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου πραγματοποίησε ομιλία και κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Πνευματικό Κέντρο Πετρούπολης.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα ο κ. Ταλιούρας άσκησε σκληρή κριτική στην διοίκηση του δήμου. Τόνισε ότι απέτυχε παταγωδώς σε όλους τους τομείς και οδήγησε την πόλη σε τέλμα. Μίλησε για ανυπαρξία της διοίκησης στην καθαριότητα, το περιβάλλον, την παιδεία, την κοινωνική πολιτική, την υγεία!

Δριμύ ήταν το κατηγορώ του Δημήτρη Ταλιούρα προς την παράταξη της ΡΑΚ του Νίκου Σακούτη, αλλά και προς τον πρώην δήμαρχο Στέφανο Βλάχο.  Όπως υποστήριξε τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών του 2014 στήριξαν κρυφά ή φανερά την Λαϊκή Συσπείρωση. Αγνόησαν έτσι την απόφαση του λαού της Πετρούπολης που είχε ανακηρύξει τη ΔΑΚ σε πρώτη δύναμη. Ως «πολιτικό λάθος» χαρακτήρισε την απόφαση της ΡΑΚ, ενώ την κίνηση του Στέφανου Βλάχου την χαρακτήρισε ως «πολιτική αχαριστία».
Όπως είπε ο λαός σέβεται το ΚΚΕ, αλλά δεν ψηφίζει το ΚΚΕ. Εξέφρασε την απορία πως είναι δυνατόν ένα κόμμα του 12% να διοικεί την πόλη και το σύνολο των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων της Πετρούπολης να γίνονται η χλεύη της μειοψηφίας.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΝΟΤΗΤΑ

Κάλεσε σε ενότητα και συνεργασία όλες τις προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις της πόλης. Ο ίδιος τόνισε ότι οι αρχές και αξίες του πηγάζουν από την ιδρυτική διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου.

Επισήμανε όμως πως η ΔΑΚ είναι αδέσμευτη, ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα. Ο ίδιος δεν έχει ζητήσει το χρίσμα κανενός κόμματος και καλεί όλους τους υποψηφίους να απαγκιστρωθούν από τα πολιτικά κόμματα και να δουλέψουν μόνο για το καλό της Πετρούπολης.

 

Δεσμεύτηκε για τη λειτουργία δημοτικών ιατρείων, την επίλυση του κυκλοφοριακού, την ανέγερση νέων σχολικών κτιρίων και παιδικών σταθμών. Επισήμανε πως θα επιδιώξει την επίλυση των διεκδικήσεων στο Ποικίλο Όρος με τη βοήθεια βουλευτών του δυτικού τομέα.

Στην ομιλία του Δημήτρη Ταλιούρα παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν κατόπιν πρόσκλησης ο υποψήφιος δήμαρχος Μάνος Συλλιγνάκης, με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της δημοτικής παράταξης “Πετρούπολη – Νέα Αρχή” Γρηγόρη Μαρκάκη και Λευτέρη Καζάμια.

ΣΗΜ: Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την ποιότητα της εικόνας του βίντεο από την ομιλία του Δημήτρη Ταλιούρα, αλλά υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα.