Home Πετρούπολη ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ «ΑΓΓΙΞΕ» ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ [video-pics]
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ «ΑΓΓΙΞΕ» ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ [video-pics]

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ «ΑΓΓΙΞΕ» ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ [video-pics]

0
0

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΟΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ!

 

 

Με ιδιαίτερη λάμψη πραγματοποιήθηκε η τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Ηρώων την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στην Πετρούπολη!

 

Ο Δήμαρχος Στέφανος Βλάχος καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην τελετή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε αυτούς και στις οικογένειές τους.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού Χρυσάνθη Παχίδου, που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό που δημιούργησε ο δήμος, πλημμυρισμένο από δρώμενα και πολυτιμότερα στολίδια τα λαμπερά χαμόγελα των παιδιών.

Ακολούθησε η φωταγώγηση του Δένδρου με τη συνοδεία της φιλαρμονικής να παίζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ δεκάδες πυροτεχνήματα χρωμάτισαν το νυχτερινό ουρανό.

Η τελετή έναρξης έκλεισε εορταστικά με τους ξυλοπόδαρους, το τμήμα latin του Δήμου, το συγκρότημα Dream Team ii και το Teatro Theama με magic show να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου ως το τέλος.

 

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο επέστρεψε μετά από χρόνια στην Στρογγυλή Πλατεία, δίνοντας της και πάλι ζωή!

 

Ξυλοπόδαροι , νεράιδες και ξωτικά έδωσαν μια παραμυθένια νότα στην εκδήλωση του Δήμου

 

Ο Δήμαρχος Στέφανος Βλάχος με τον μαέστρο Δημήτρη Καμαριανάκη που “στόλισε” μουσικά με την μπάντα την εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

 

Πανταχού παρών ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φιλίππου με τον πρώην Δήμαρχο Βαγγέλη Σίμο!

 

Ο πρόεδρος των Ηπειρωτών Κώστας Παπαπάνος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Νίκος Κακαβάς και ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος. Αναμένουμε και ηπειρώτικους χορούς στις εορταστικές εκδηλώσεις!

 

Ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της “Πετρούπολη Μαζί” φορώντας το πρόωρο δώρο του Αϊ Βασίλη εξ Ιταλίας εκπορευομένου καπελάκι (αν και μαύρο) των Τζιαλορόσι, μαζί με την κόρη του Μαρία και τον Δημήτρη Μπογιατζή στέλεχος της παράταξης!

 

Ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνος Συλλιγνάκης με τον Αντιπρόεδρο της παράταξης “Νέα Αρχή Πετρούπολη” Γρηγόρη Μαρκάκη και τη σύζυγό του Δώρα! Να ζήσουν οι αντιπρόεδροι!!!

 

Όλο καμάρι ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Βαμβακάς δίπλα στην όμορφη οικογένειά του. Χρόνια Πολλά!

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φιλίππου πλαισιώνεται από δύο Αντιδημάρχους, την απαστράπτουσα Κατερίνα Σταματοπούλου και τον πάντα χαμογελαστό Παναγιώτη Κάκαλη!

 

Ο δάσκαλος της Χοροέκφρασης Παναγιώτης Βασιλικόπουλος με τη σύζυγο και την κόρη του, μαζί με την Εύη Τοτώνη πολιτευτή της ΝΔ,  την αδερφή της Αναστασία και την οικογένεια της.

 

Στους δύο χωρεί και τρίτος. Στην παρέα της “Νέα Αρχή Πετρούπολη” Συλλιγνάκη-Μαρκάκη, ο Στέλιος Χρυσικός που έδωσε τη δική του στυλιστική απάντηση στον Θοδωρή Λάππα. Ρόμα εσύ, Άρης εμείς!!!

 

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλης Φιλίππου, με τον πιο νέο (σε θητεία) Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Γεωργιάδη!

 

Αχώριστοι όχι μόνο παραταξιακά, αλλά και εορταστικά Γιάννης Κουλιούρας, Ανδρέας Σιβρής!

 

Ο Παντελής Καλαμπαλίκης, παρών σε κάθε εκδήλωση της πόλης!

 

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Προφήτης Ηλίας” Δημήτρης Βεντούρης,  πλαισιωμένος από… Αγιοβασιλίτσες!

 

Οι Νατάσα Παπαδοπούλου και η Έρη Γεωργακάκη έδωσαν ξεχωριστό τόνο στην παρουσίαση της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης!

 

Τα εύσημα στον ηλεκτρολόγο του Δήμου Νίκο Κακοταρίτης απένειμε ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος, για το άρτιο αποτέλεσμα όσον αφορά τη φωταγώγηση του Δέντρου, της πλατείας και της πόλης!

 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Βαμβακάς, Βούλα Αγγελοπούλου με τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνο Συλλιγνάκη και την Αντιδήμαρχο Κατερίνα Σταματοπούλου
Ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνος Συλλιγνάκης, με τα στελέχη της παράταξης “Νέα Αρχή, Πετρούπολη” Γρηγόρη Μαρκάκη και Λευτέρη Καζαμία