Home Σπορ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΙΜΟΣ 0-2 ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ.
ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΙΜΟΣ 0-2 ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ.

ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΙΜΟΣ 0-2 ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ.

0
0

ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΑΙΜΟΣ ΠΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

Το τρακ της πρεμιέρας πλήρωσε στο πρώτο ημίχρονο ο Αίμος και ηττήθηκε από την πιο έμπειρη Λαύρα Αργ. με 2-0.

Η νεανική ομάδα του Λαζάρου έδειξε τρακαρισμένη και φοβισμένη στο πρώτο 45λεπτο κάνοντας πολλά λάθη, τα οποία εκμεταλλεύθηκε η Λαύρα.  Οι φιλοξενούμενοι που είχαν αρκετές ευκαιρίες άνοιξαν το σκορ στο 24’ με σουτ του Μυτιληνού μετά από βαθιά μπαλιά (1-0). Στο 28’ η Λαύρα έκανε το 2-0 με σουτ του Κουλουρίδη μετά από ασίστ του Μυτιληνού.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αίμος παρουσιάστηκε καλύτερος ισορρόπησε το παιχνίδι χωρίς όμως να κάνει σημαντικές ευκαιρίες. Στην πιο καλή ευκαιρία που είχε θα μπορούσε στο 90’ να μειώσει το σκορ με κεφαλιά του Σαπρίκη.

Από την άλλη πλευρά η Λαύρα έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 50’ όπου μακρινό σουτ του Νούλα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ρίζος ενώ στο 54’ μετά από το 1-2 του Ξενιτόπουλου και του Κουλουρίδη και πλασέ του τελευταίου απέκρουσε εξ’ επαφής και πάλι ο τερματοφύλακας του Αίμου.

ΑΙΜΟΣ: Ρίζος, Μπούτσης (60’ Κοκολούρας), Μελικάκης (86’ Αντωνόπουλος), Γιαννούλης, Σαπρίκης, Δημητρίου, Θεοδωρακόπουλος (82΄Γιαννακάκος), Βγενής, Ρούπας, Παυλάκος, Καλόγηρος

 

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ.: Γουλής, Σημαιάκης (78’ Παπαευθυμίου), Λιάτος, Μυτιληνός, Νούλας, Ξενιτόπουλος (90’ Κασάμης), Διαμάντης, Σκουρλάς, Κουκουλιτάκης (60’ Φάτης), Κουλουρίδης, Λύτρας.